Jobbeurs Odisee en KU Leuven trekt recordaantal bedrijven

Wij schrijven ons verhaal

Lees alle verhalen

Op vrijdag 1 maart vond op Technologiecampus Gent van hogeschool Odisee en KU Leuven de jaarlijkse Jobbeurs plaats. Tijdens dat event maken de studenten van de campus kennis met bedrijven waar ze na hun studie misschien terechtkomen. Dit jaar was de belangstelling van de bedrijfswereld bijzonder groot: alle 140 standplaatsen waren in minder dan twee weken volzet.

Op de jobbeurs leren de studenten van Odisee en KU Leuven bedrijven kennen die aansluiten bij hun profiel en interesses. Alle bedrijven hebben een eigen standplaats op de beurs, sommige stellen hun werking ook voor tijdens presentaties. “De studenten zijn zeer gegeerd op de arbeidsmarkt. Heel wat laatstejaars hebben nog voor ze goed en wel afgestudeerd zijn zelfs al een contract beet”, zegt Griet Maes, die de Jobbeurs organiseert. Ook studenten die na hun opleiding willen verder studeren, zijn op de beurs aan het juiste adres. Verschillende hogeronderwijsinstellingen van de Associatie KU Leuven en hun partners stellen hun opleidingsaanbod voor aan de hoofdzakelijk laatstejaarsstudenten van Technologiecampus Gent.

Meer info vindt u op http://www.jobbeursgent.be/

Een lijst van de aanwezige bedrijven staat op http://www.jobbeursgent.be/bedrijven

Via de WeTransferlink https://we.tl/t-mXBOOIDrZV kunt u foto's downloaden van de Jobbeurs. Ze zijn te gebruiken met vermelding van fotograaf Jo De Rammelaere.

Contact (niet voor publicatie)

Arno De Wispelaere, perscommunicatie Odisee. E-mail: arno.dewispelaere@odisee.be.

Inge De Schuyter, communicatiemedewerker Odisee Technologiecampus Gent. E-mail: inge.deschuyter@odisee.be.