KIES-AV

Op 20 april is het van 18u tot 20u30 Algemene Vergadering van de Studentenraad van Odisee. 

Wat is een Algemene Vergadering? 

De Algemene vergadering is het orgaan waarin alle verkozen Studentenvertegenwoordigers de voorstellen van het Dagelijks Bestuur bekrachtigen of eventueel vragen om bij te sturen. Als Studentenvertegenwoordiger geven we je hier graag een overzicht van projecten en uitdagingen die op korte, middellange of lange termijn op onze planning staan. Jij geeft op dit overleg onze Co-hogeschool mee vorm!

De Algemene Vergadering is decretaal verplicht. Het is dus van ontzettend groot belang dat jullie massaal aanwezig zijn. Enkel zo houden we de werking van onze Studentenraad kwalitatief hoogstaand!

Dit is tevens het moment om de Studentenvertegenwoordigers van andere campussen te leren kennen en ervaringen te delen. 

Ben je geen verkozen Studentenvertegenwoordiger? Ook dan mag je altijd aansluiten bij deze Vergadering! We leren ook jou graag kennen! 

 

Wat is een KIES-AV? 

Op onze Algemene Kiesvergadering (1x per academiejaar) verkiezen de Studentenvertegenwoordigers de leden voor het  nieuwe Dagelijks Bestuur van de Studentenraad. Zij zullen vanaf dan mee de koers varen voor een volledig academiejaar. 

Deze avond sluiten we steeds supergezellig af met een lekker aperitief en diner. De ideale kans om elkaar al wat beter te leren kennen en plannen te maken voor de toekomst! 

Heb je nog vragen over de verkiezingen van de Studentenraad? Neem dan zeker eens een kijkje op deze pagina of contacteer ons! 

Wanneer
van dinsdag 18 mei '21, 18:00
tot dinsdag 18 mei '21, 20:30