Warme Odisee-acties voor Music For Life

Wij schrijven ons verhaal

Lees alle verhalen

Vandaag start De Warmste Week. Dat onze O-community het hart op de juiste plaats draagt, bewijzen de talrijke acties die studenten, docenten en personeel ook dit jaar weer op poten zetten. Onze warme acties op een rijtje...


Om te s(n)oepen

Studenten Kleuteronderwijs (Campus Brussel) verkochten op donderdag 29 november soep, chocomelk en verschillende dessertjes tvv. Villa Samson.

De warmste pralines

Collega’s van de Studentenadministratie (Campus Brussel) verkopen pralines, chocoladetablets en pellets tvv. Doucheflux.

Frietjes for life

STUVO+ maakte het op 13 december gezellig op onze Technologiecampus Gent met een houtvuurtje, optreden en lekkere frietjes (met stoverij). De opbrengst gaat naar Broederlijk Delen.

Shoc'aholic

De opleiding Verpleegkunde op Campus Aalst organiseert op vrijdag 21 december een benefietfuit tvv. Make-a-Wish. Bekijk zeker het filmpje op Facebook.

Campus Sint-Niklaas met een hart

Op onze campus in Sint-Niklaas zijn er verschillende acties, allemaal tvv. Zomerklap, de Belgische Federatie van Voedselbanken, RASUWA vzw, Ambulance Wens en De Companjong vzw. Een snoepverkoop, juwelenverkoop, verkoop van chocolade sintfiguren, verkoop van kerstkaarten, koekenbak, slotshow met verkoop van toegangskaarten voor die show, kersthappening met verkoop van gluhwein en chocolademelk en aanvragen van favoriete muzieknummers, verkoop van pannenkoeken, nagels laten lakken, handenmassage, verkoop van advocaat enz...

Bingo for the little ones

Studenten Vroedkunde van Campus Sint-Niklaas organiseerden op 7 december een bingoavond voor de vzw Kleine held.

Op de totale opbrengst van al deze acties is het nog even wachten. Maar wij zijn alvast benieuwd! Deed jij ook een actie en staat ze niet in deze lijst? Stuur een mail naar evelyne.schrevens@odisee.be en we brengen het in orde.