Ontdek de lopende projecten

Klik hier

Emma over 2027

Jonah over 2027

Xuan Mai over 2027

Samen bouwen aan de toekomst van Odisee, daar draait het om.

Odisee 2027

We willen meer dan ooit samen op pad gaan. Elkaar inspireren en versterken zijn daarbij de sleutels tot succes. Enkel zo kunnen we van bedreigingen opportuniteiten maken en onze toekomstdromen omzetten naar resultaat.

Onze visie, missie en strategie in een notendop

Strategische doelstellingen

Onze visie 2027 geeft een concrete invulling aan onze missie, en we concretiseren onze visie aan de hand van onze strategische doelstellingen. Om onze ambitieuze droom in realiteit om te zetten, lopen er verschillende projecten aan Odisee. Die vormen onze hogeschool om tot het Odisee van 2027: een duurzame, wendbare en inclusieve co-hogeschool.

Participatietraject

Onze visie hebben we via een participatietraject opgesteld. Daarna hebben we aan de hand van het strategisch portfolio onze visie gestalte gegeven. In cocreatie met alle collega’s zagen verschillende projecten het levenslicht. Sommige hebben al concrete output opgeleverd! Denk aan de boekenkast in de inkomhal van Campus Brussel of het kick-offevenement bij het start van het academiejaar.

3 soorten projecten

Vandaag zijn we als organisatie op pad: de ontwikkelingen lopen op volle toeren en de eerste concepten trachten we reeds uit te rollen. Er lopen 3 soorten projecten:

  • instellingsbrede projecten
  • analyseprojecten
  • keuzeprojecten