Terug

Ontdek ons aanbod voor volwassenen

Overweeg je om als volwassene (opnieuw) te gaan studeren? Groot gelijk!

  • Misschien heb je nooit hoger onderwijs gevolgd en wil je er nu voor gaan. Of heb je niet het juiste diploma voor de job die je uitoefent en wil je dat graag behalen. Dat is mogelijk dankzij ons ruim aanbod aan graduaats- en bacheloropleidingen
  • Of misschien voel je als professional de nood om bij te scholen? Of wil je verder specialiseren in je vakgebied? Bij Odisee kun je je kennis bijspijkeren, verbreden of verdiepen met een bachelor-na-bacheloropleiding, postgraduaat, permanente vorming of studiedag.

Heb je een vraag?

Mail ons!

Odisee is dé co-hogeschool. Daarbij staat de ‘co’ voor samen. Wij houden van co-creatie: we pakken jouw studie samen aan, met veel aandacht voor je persoonlijke noden en we bundelen onze krachten om de complexe uitdagingen van vandaag aan te pakken.

Interesse in een postgraduaat of navorming?

Meld je aan voor de infodag

Op zoek naar afstands- onderwijs?

Meld je aan voor de infodag

Welkom op de infodagen!

Op zaterdag 5 september 2020 vindt van 9u30 tot 16u30 onze volgende infodag plaats. Als alles goed blijft gaan, kunnen we je dan weer in real life op de campus ontvangen. We werken op afspraak en houden rekening met alle geldende veiligheidsregels. Je kunt nu alvast preregistreren. Ons definitieve registratieschema zal eind augustus klaar zijn. Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht via e-mail om een tijdslot te reserveren.

Bekijk ons aanbod per thema.

Maak je studiedroom waar!