Terug

Ontdek ons aanbod voor volwassenen

Overweeg je om als volwassene (opnieuw) te gaan studeren? Groot gelijk!

  • Misschien heb je nooit hoger onderwijs gevolgd en wil je er nu voor gaan. Of heb je niet het juiste diploma voor de job die je uitoefent en wil je dat graag behalen. Dat is mogelijk dankzij ons ruim aanbod aan graduaats- en bacheloropleidingen
  • Of misschien voel je als professional de nood om bij te scholen? Of wil je verder specialiseren in je vakgebied? Bij Odisee kun je je kennis bijspijkeren, verbreden of verdiepen met een bachelor-na-bacheloropleiding, postgraduaat, permanente vorming of studiedag.

Heb je een vraag?

Mail ons!

Odisee is dé co-hogeschool. Daarbij staat de ‘co’ voor samen. Wij houden van co-creatie: we pakken jouw studie samen aan, met veel aandacht voor je persoonlijke noden en we bundelen onze krachten om de complexe uitdagingen van vandaag aan te pakken.

Interesse in een postgraduaat of navorming?

Meld je aan voor de infodag

Op zoek naar afstands- onderwijs?

Meld je aan voor de infodag

De infodag gaat digitaal!

Onze volgende infodag zal opnieuw digitaal plaatsvinden. We hebben beslist om de datum te verplaatsen van woensdag 24 juni naar zaterdag 27 juni. Meld je nu aan!

Zaterdag 27 juni 2020 van 10u tot 14u
​Interesse in postgraduaten en navormingen? Ik kom   
Interesse in een banaba? Ik kom 
Interesse in afstandsonderwijs? Ik kom 

Het is afwachten of we je voor de infodag van 5 september terug fysiek op onze campussen kunnen ontvangen. We houden je op de hoogte.​​

Bekijk ons aanbod per thema.

Maak je studiedroom waar!