Campus Parnas Dilbeek

Meer weten over onze opleidingen?

VRAAG JE BROCHURE AAN!

Parnas - Dilbeek

Odisee heeft drie campussen in en om Brussel: Campus Brussel, Campus Parnas en Campus Hoger Instituut voor Gezinswetenschappen. Stuk voor stuk zijn ze prima bereikbaar met het openbaar vervoer en overal vind je broodjes, drankjes en snacks tegen democratische prijzen. Kiezen voor Brussel als jouw studentenstad is kiezen voor een spannende mix van bedrijvigheid en ontspanning.

Catering

Op campus Parnas in Dilbeek is er een volledig vernieuwde cafetaria die de studenten de PRO-ZIT gedoopt hebben. Je kunt via een digitaal bestelsysteem broodjes bestellen bij de broodjeszaak Schafthuis. Daarnaast ontbreken drank- en snackautomaten natuurlijk niet.

Je kunt je bestelde broodje tijdens de middagpauze afhalen in de PRO-ZIT (prijslijst). Daar zijn ook microgolfovens ter beschikking indien je iets wilt opwarmen.

contact

Campus Parnas
Stationsstraat 301
1700 Dilbeek
T 02-466 51 51
E spp@odisee.be

Bereikbaarheid

Campus Parnas is heel gemakkelijk te bereiken, op welke manier je ook komt: met het openbaar vervoer of met de auto.

Hoe er geraken?

  • Met de trein
  • Met de bus
  • Met de auto

Met de trein

Campus Parnas ligt vlak naast het station van Dilbeek. Kies voor halte Dilbeek op de lijn Aalst-Halle of Aalst-Brussel-Dendermonde.

Met de bus

De lijn 129 stopt aan het station van Dilbeek. Campus Parnas ligt vlak naast het station.

Met de auto

Op de grote ring rond Brussel neem je afrit 11 Groot-Bijgaarden. Daarna volg je de richting Station Dilbeek. Campus Parnas ligt vlak naast het station van Dilbeek.