Odisee als partner voor je bedrijf of organisatie

Slim samenwerken loont

Samenwerken met Odisee kan nuttig zijn voor uw organisatie of onderneming. De samenwerking is een win-winsituatie. De studenten, docenten en onderzoekers van Odisee houden voeling met het werkveld terwijl uw organisatie beloftevolle studenten ontmoet.

Bekijk onze folder voor alle samenwerkingsopportuniteiten op een rij, met getuigenissen en voorbeelden.

Lees de folder Samenwerken bij Odisee
5
manieren van samenwerken
1
Uw vacatures bekendmaken bij Odisee-studenten en alumni

Via verschillende kanalen kunt u onze studenten en afgestudeerden bereiken en hen informeren over jobaanbiedingen, stages, studentenarbeid en vrijwilligerswerk. Via de online vacaturedatabank kunt u interessante vacatures doorgeven. 

Op zoek naar talentvolle starters?

Surf naar de website van de jobservice en geef uw vacature in.

2
Uw bedrijf voorstellen aan onze studenten tijdens de jobbeurs

Als bedrijf kunt u onze afstuderende studenten ontmoeten op de jaarlijkse jobbeurzen in Brussel en Gent.

 

Jobbeurs Brussel

Contacteer Veerle Janssens

Jobbeurs Gent

Contacteer Griet Maes

griet.maes@kuleuven.be
09 267 27 08.

3
Een samenwerking aangaan met onze onderzoekers

Het onderzoek aan Odisee heeft als doel om concrete oplossingen te zoeken voor actuele problemen uit het werkveld, gerelateerd aan de opleidingen bij Odisee. Daarvoor werken de opleidingen bij Odisee nauw samen met diverse partners uit het werkveld en de wetenschappelijke wereld zowel voor, tijdens als na het onderzoek.

Succesvol praktijkgericht onderzoek draagt bij tot effectieve innovatie in het werkveld en verstrekt het professionele onderwijs van Odisee.

onze projecten

Projecten

Via onder meer onderzoeksprojecten, stages en bachelorproeven werken we nauw samen met vele partners in het werkveld.

Zo doen studenten ervaring op in een authentieke context en stimuleren we de economische, culturele en sociale ontwikkeling van de regio’s. Door een open en duurzame interactie met het werkveld blijft ons onderwijs afgestemd op de noden van industrie, handel, diensten- en zorgsector.

Onze onder­zoeks­centra

Ontdek ze
4
Investeren in de professionalisering van uw personeel

Odisee is je ideale partner met een uitgebreid opleidingsaanbod aan permanente vorming, gaande van kort- en langlopende opleidingen tot studiedagen en seminaries. Naast de opleidingen in de gespecialiseerde centra voorziet Odisee ook een brede waaier aan bijkomende specifieke opleidingen.

Permanente vorming

Bekijk het aanbod!
5
Onze studenten inzetten in je project, stage of bachelorproef

Odisee stoomt haar studenten maximaal klaar voor de arbeidsmarkt. Dit doen we door onze studenten van bij de start van hun opleiding in contact te brengen met authentieke leersituaties op de werkplek. Daarom is Odisee voortdurend op zoek naar bedrijven en organisaties die een probleemstelling, een project, een onderzoeksvraag, een stageplaats… willen aanbieden aan onze studenten. 

Heb je een concrete aanbieding voor één van onze opleidingen? Meld dit online via onze Jobservice. De stagecoördinator van de opleiding waar u interesse in heeft, ontvangt via die weg je aanbod en je contactgegevens.

Vind je niet meteen je gading of zit je met een concrete vraag? Neem contact op en we bekijken samen de mogelijkheden! 

Odisee en Colruyt

Odisee en Robert Half

Odisee en KBC