Wat na je opleiding Organisatie en management?

Opleiding van je dromen gevonden?

Inschrijven

Ik schrijf me in!

Werken als office manager

Bedrijven staan te springen om allround starters met jouw vaardigheden aan te werven. Met je diploma ben je immers een veelzijdige duizendpoot die van aanpakken weet. Je werkt vlot met alle ICT-toepassingen, bent een rasecht organisatietalent en spreekt vloeiend verschillende talen. Je job is heel gevarieerd: de ene dag organiseer je een internationale videoconferentie, de volgende dag verzorg je de promotiestand en de dag nadien verbaas je je collega's met een verrassend bedrijfsevenement.

Wist je dat 100% van de afgestudeerden na 1 jaar al aan het werk is?

Verder studeren

Afgestudeerd?

Waar kun je aan de slag?

Als afgestudeerde office manager kun je in heel veel sectoren terecht, van administratie, over sales, Human Resources, aankoop, toerisme tot de culturele sector... Als Medical management assistant kun je ook terecht in ziekenhuizen, huisartspraktijken, farmabedrijven, arbeidsgeneeskundige diensten, diensten hospitalisatieverzekering in de banksector, tandartspraktijken, wijkgezondheidscentra, dierenartspraktijken, medische vertegenwoordiging. 

In welke job kom je terecht?
1
Management assistant
2
Customer service officer
3
Sales support
4
HR-medewerker
5
Social media officer
6
Process analyst
7
Clinical trial assistant

Infodag

Meer te weten komen?

Ik kom

Een droomjob in geen tijd

Werkzekerheid én een aantrekkelijk loon zijn een absolute garantie. Bovendien kun je met je diploma alle kanten uit. 

 

Simon Vermeir, Mobiele equipe van het UZ Brussel

"Ik word ingeschakeld voor verslaggeving, telefonie en organisatorische taken in secretariaten waar mensen met (ziekte)verlof zijn of waar er werkachterstand is. Twee à drie keer per jaar begeleid ik leerlingen uit de kunsthumaniora in het kader van ‘muziek in de wachtzaal’."