Oud-studenten

Waardevolle input

Vaak is het hun deskundige input die onze opleidingen boven zichzelf doen uitstijgen. Zo kunnen oud-studenten stageplaatsen en jobs aanbieden, stagiairs begeleiden en feedback geven op onze curricula in het kader van de samenwerking met het werkveld en de kwaliteitsbewaking. We zijn dan ook blij te zien dat er veel contacten blijven bestaan  tussen onze instelling en onze alumni, maar ook tussen de alumni onderling.

Levenslang leren?

Onder de noemer Odisee Advanced education bieden we een waaier aan opleidingen aan. Hierbij richten we ons zowel tot professionals en alumni als geïnteresseerden uit het werkveld. Ons gevarieerd aanbod bestaat uit kort- en langlopende opleidingen, studiedagen, postgraduaten en seminaries. Daarnaast werken we graag een voorstel op maat van jouw organisatie uit.

Contact

Wens je meer informatie?
Neem contact met ons op via
oae.brussel@odisee.be
02-609 37 37 
oae.gent@odisee.be
09-265 86 18

Jobservice

Op zoek naar een job?

Check onze vacaturedatabank, die rekruteerders uit verschillende sectoren dagelijks uitbreiden.

Op zoek naar getalenteerde starters?

We bieden jouw bedrijf of organisatie een brede waaier aan rekruteringsmogelijkheden. Via verschillende kanalen kun je onze studenten en afgestudeerden bereiken en informeren over jobaanbiedingen, events, stages, vrijwilligerswerk... Neem voor meer info contact op met Ursula Moons: 02-300 22 93 of jobservice@odisee.be.

Bibliotheek

Als oud-student kun je nog altijd werken raadplegen en uitlenen (mits je waarborg betaalt). Wil je een databank raadplegen? Dat kan in het kader van onderwijs of onderzoek. Alle info op bib.odisee.be.

Hou contact!

Ontdek hieronder de Facebook- en LinkedIn-pagina's voor alumni van al onze opleidingen!

Verder studeren?

Check ons aanbod permanente vorming en vervolgopleidingen.

Afgestudeerd! Wat nu?

Lees de folder van Stuvo+.