Info op maat

ik ben ... ik zoek

Odisee als werkgever

Wil je deel uitmaken van ons team?

Deel jij onze ambitie om studenten tot vakbekwame én geëngageerde mensen te vormen, met praktijk als oriëntatie en wetenschap en onderzoek als fundering? Durf je door te zetten om innovatie en kwaliteit dagelijks waar te maken?

Ontdek onze vacatures

Het succes van Odisee

Het succes van Odisee is afhankelijk van de verscheidenheid van de medewerkers. Werken bij Odisee is vanuit Vlaanderen en Brussel kiezen voor Europa en de wereld. We zijn steeds op zoek naar nieuwe collega's met ervaringen en competenties die dit ondersteunen.

3
Vragen en antwoorden
Moet ik elektronisch solliciteren?

Ja! 

Sollicitaties via post of e-mail worden in principe niet aanvaard. Indien je dit om bepaalde redenen toch wenst te doen, neem dan contact op met de personeelsdienst. 

Warmoesberg 26
1000 Brussel
tel. 02 210 13 26
personeelsdienst@odisee.be

Kan ik spontaan solliciteren?

Ja! 

Je wilt werken bij Odisee, maar er zijn momenteel geen vacatures die bij jouw talenten passen? Dan kun je spontaan solliciteren en aangeven in welke domeinen je interesse hebt. De betrokken leidinggevenden kunnen je profiel bekijken. Let wel: spontane sollicitaties zijn louter aanvullend bij gerichte vacatures. 

Lees meer...

Moet ik nog solliciteren op een vacature als ik al spontaan gesolliciteerd heb?

Ja!

Bij een openstaande vacature zijn leidinggevenden niet verplicht om de spontane sollicitaties door te nemen. Heb je spontaan gesolliciteerd, maar zie je later toch een vacature die jou interesseert? Solliciteer dan zeker met een aangepaste motivatiebrief.