Terug naar overzicht

Opleiding Vastgoed

Meer weten over onze opleidingen?

Vraag je brochure aan!

Word vastgoedspecialist

De opleiding Vastgoed combineert de bouw- en architectuurwereld met managementvaardigheden. Je wordt vastgoedbemiddelaar, syndicus, vastgoedpromotor of vastgoedexpert. Je kunt ook werken bij de overheid of bij grote ondernemingen actief in de vastgoedsector zoals banken, verzekerings- en pensioenmaatschappijen.

Voeling met de bedrijfsrealiteit 

Dat is de rode draad door je opleiding. Je krijgt praktijkopdrachten in groep en via projecten heb je veel contact met vastgoedkantoren, projectontwikkelaars, ... Je krijgt les van docenten die zelf veel praktijkervaring hebben. Je lessen zijn doorspekt met brandend actuele voorbeelden. Er staan heel wat bedrijfsbezoeken op het programma, naast gastlessen en getuigenissen van vastgoedprofessionals.

Aan de slag met je diploma

Met je diploma bachelor in het Vastgoed kun je aan de slag als vastgoedbemiddelaar, syndicus, rentmeester, vastgoedpromotor of vastgoedexpert. Maar ook medewerker van immobiliënkantoren, aannemers, promotoren en vastgoedvennootschappen zijn enkele van de opties!

Jobmogelijkheden

A little help?

Vraag individuele begeleiding voor een goede studieplanning

STUDIEBEGELEIDING

Inschrijven?

Schrijf je in!
Go international

Odisee goes international

Studeren, stage lopen of deelnemen aan projecten over de grens

GO INTERNATIONAL
6
Troeven
1
Je bent geen nummer

Aan Odisee ben je geen nummer. De kloof tussen student en docent is klein. Dat blijkt uit de bevraging van de eerstejaarsstudenten over hun opleiding vastgoed. Zit je met een specifiek probleem dan helpt het docententeam je graag verder. Een persoonlijke aanpak vinden wij heel belangrijk.

2
Goede infrastructuur op een mooie campus

De Campus Dirk Martens in Aalst is uitgerust met moderne lokalen. De campus ligt in een mooi groen gebied met een 400 parkeerplaatsen rondom het gebouw. We hebben ook een grote overdekte fietsenstalling en een overdekte brommer- en motorfietsstalplaats. Een grote sportzaal waar je als student gratis gebruik van kunt maken en her en der kun je op de campus tafelvoetbal en tafeltennis spelen. Ook kun je gratis op de hele campus op het draadloos internet of je kunt je ontspannen in het salon aan de ingang van onze hogeschool.

3
Persoonlijke studiebegeleiding

Je staat er bij je studie niet alleen voor. In het eerste jaar helpen wij je graag op weg. Je kunt steeds een beroep doen op je studietrajectbegeleider die je helpt bij je studietraject.

4
Starten in februari

Je kunt de opleiding vastgoed starten in september en in februari. Door een verkeerde studiekeuze of door andere omstandigheden komt het jou misschien beter uit om te starten met een (nieuwe) studie in februari. Odisee werkt met een semestersysteem: het eerste semester start in september, het tweede in februari. Een studietrajectbegeleider bespreekt met jou je mogelijkheden.

5
Klassevolle reputatie

Afgestudeerden van onze opleiding Vastgoed genieten een uitstekende reputatie in het werkveld. Door de goede samenwerking met onder meer vastgoedmakelaars, vastgoedkantoren, beroepsfederaties kunnen we interessante stageplaatsen aanbieden.

6
Aalst. Verrassende studentenstad.

Na een academiejaar zul je Aalst ongetwijfeld kennen. Tot in de kleinste hoekjes. Er zijn heel wat voordelen om niet in een reuzenstad als Antwerpen of Gent te studeren. Aalst is misschien een klein duimpje onder de studentensteden, maar heeft enkele uitstekende troeven in handen. Zo is er jaarlijks een Student Welcome op de Grote Markt. Bovendien vind je er een verrassend ruim aanbod aan koten.

Kwaliteitsvol onderwijs

Daar staan we voor!

Meer info

Kom naar de infodag van 17.03.2018

Alle velden zijn verplicht