Virtual tour Campus Aalst

Campus Aalst is uitgerust met moderne lokalen en goed ingerichte labo's. Je vindt er ook een grote sportzaal en parking. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje in onze gebouwen. 

Odisee Campus Aalst
Kwalestraat 154 
9320 Aalst

Virtual tour Campus Brussel

Campus Brussel is een levendige campus, met heel wat bedrijvigheid en een gezellige drukte. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje in onze gebouwen. 

Odisee Campus Brussel
Warmoesberg 26
1000 Brussel

Virtual tour Campus Brussel-Terranova

Campus Brussel-Terranova is onze gezondheidscampus in hartje Brussel. Je vindt er skillslabs en veel meer. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje in onze gebouwen. 

Odisee Campus Brussel-Terranova
Blekerijstraat 23-29 bus 1
1000 Brussel

Virtual tour Campus Dilbeek

Campus Dilbeek is een kleine campus met een prachtige tuin en een moderne sportinfrastructuur. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje in onze gebouwen. 

Odisee Campus Dilbeek
Stationsstraat 301
1700 Dilbeek

Virtual tour Campus Gent

Aan de rand van de stad vind je onze Technologiecampus Gent. Een gezellige campus in het groen, met modern ingerichte labo's. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje in onze gebouwen. 

Odisee Technologiecampus Gent
Gebroeders De Smetstraat 1
9000 Gent

Virtual tour Campus Schaarbeek

Campus Schaarbeek bevindt zich op wandelafstand van het station van Schaarbeek. Het is een familiale, warme campus, in een stijlvol gerenoveerde fabriek. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje in onze gebouwen. 

Odisee Campus Schaarbeek
Huart Hamoirlaan 136
1030 Brussel (Schaarbeek)

Virtual tour Campus Sint-Niklaas

Campus Sint-Niklaas is een warme, familiale campus uitgerust met oefen- en praktijklokalen. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje in onze gebouwen. 

Odisee Campus Sint-Niklaas
Hospitaalstraat 23
9100 Sint-Niklaas