Terug naar overzicht

Afstandsonderwijs

Overtuigd van je studiekeuze?

Schrijf je in!

Inschrijven

Vroedkunde in afstandsonderwijs

Je kunt vroedkunde ook studeren in afstandsonderwijs. Dan studeer je de theorie in je eentje en kom je naar de campus voor het inoefenen van de vaardigheden onder begeleiding. Voor de stage moet je wel voldoende tijd kunnen voorzien in combinatie met je thuissituatie en je werk. De inhoud van de opleiding verschilt niet van de dagopleiding en je ontvangt na afloop hetzelfde diploma.

Lees de brochure

Meer weten?

Infomomenten

Kiezen voor Vroedkunde biedt je alle kansen!

Inschrijven

schrijf je in!

Sterke begeleiding

Onze expertise in hoger afstandsonderwijs zorgt ervoor dat je optimale begeleiding krijgt. Het aantal contactmomenten is beperkt, maar dat betekent niet dat je er alleen voor staat. Je hebt een duidelijk aanspreekpunt voor al je vragen en je komt op een aantal vaste momenten naar de campus om je kennis, vaardigheden en attitudes aan te scherpen. Tussen deze vaste momenten door word je ondersteund door de docenten via allerhande online tools. Als het nodig is, is een individueel gesprek ook steeds mogelijk.

Programma op maat

We bieden je een programma op maat aan, dat je kunt volgen op onze campus in Sint-Niklaas. De bacheloropleiding Vroedkunde telt 180 studiepunten, gespreid over minstens vier academiejaren. Op deze manier blijft de combinatie studeren-werken-gezin haalbaar. We vinden het belangrijk om je correct te informeren.  Besef dat het opnemen van 45 studiepunten per academiejaar niet altijd een haalbare kaart is. Samen met je trajectbegeleider zal je een programma op maat samenstellen, in functie van je persoonlijke situatie en werkervaring.