Volgde je eerder al enkele modules binnen de opleiding Chef Gastro-Engineering? Dan kan je dit academiejaar eenmalig dankzij het ERASMUS+ project NECTAR kosteloos enkele bijkomende modules volgen die een uitbreiding zijn op de bestaande opleiding. Ontdek hieronder meer!Ā
Tijdens deze navormingĀ leer je op een creatieve manier hoe je als begeleider/coach op zoek kunt gaan naar het levensverhaal van individuele mensen of van mensen in groep, waarbij je niet alleen als expert maar ook als vertrouwenspersoon en begeleider fungeert.Ā Je leertĀ a.d.h.v.Ā talloze creatieve methodieken en schrijfoefeningen hoe je mensen kan ondersteunen bijĀ het schrijven en/of vormgeven van hun levensverhaal.Ā
Wil je meer weten over alle taken van een Facility manager, zijn plaats in de organisatie en de trends binnen het vakgebied? Spijker je kennis bij met de opleiding Facility management voor professionals.
Je bent (bijna) afgestudeerd als bachelor in Biomedische laboratoriumtechnologie, optie Farmaceutische en Biologische Laboratoriumtechnologie? Je wil graag werken als farmaceutisch-technisch assistent? Dan kun je bij ons de verplichte stage volgenĀ zoals voorzien in het KB van 5 februari 1997 (Koninklijk besluit betreffende de beroepstitel en de kwalificatievereisten voor de uitoefening van het beroep van farmaceutisch-technisch assistent en houdende vaststelling van de lijst van handelingen waarmee deze laatste door een apotheker kan worden belast).Ā Doel is om de handelingen in het werkveld van de farmaceutisch-technisch assistent verder te ontwikkelen en uit te diepen.
De navorming Duurzaamheid en innovatie maakt deel uit van het postgraduaat Product en kwaliteit in de voedingsindustrie. Tijdens deze tweedaagse navorming leer je meer over duurzame kwaliteitslabels, reststromen, verpakking en innovatie.
De navorming Kwaliteit en auditing maakt deel uit van het postgraduaat Product en kwaliteit in de voedingsindustrie. Tijdens deze tweedaagse navorming leer je meer over het uitvoeren van een interne audit en kun je het attest tot Interne auditor behalen.
De navorming Productkwaliteit maakt deel uit van het postgraduaat Product en kwaliteit in de voedingsindustrie. Tijdens deze tweedaagse navorming leer je meer over reologie en textuuranalyse en over sensorische evaluatie.
Begeleiden van kinderen, jongeren en hun ouders in hunĀ zoektocht naar juiste voedingsgewoontenĀ is een grote uitdaging voor alle voedings- en dieetkundigen.
Deze opleidingĀ biedt handvaten en methodiekenĀ om professionelen te ondersteunen inĀ hun opdracht.
Ben je geïnteresseerd in de relatie tussen voeding en gezondheid? Wil je alles weten over ziektegerelateerd voedingsadvies en dieetadvies? Hecht je belang aan een goede hygiëne? Ben je communicatief ingesteld? En wil je mensen coachen naar een gezonde levensstijl? Dan is de opleiding Voedings- en dieetkunde beslist iets voor jou.