JeĀ werkt in een organisatie gebonden aan de milieuwetgeving en streeft een schoner milieu na. JeĀ stuurt het milieubeleid aan en adviseert de directie rond de bedrijfsspecifieke milieuproblematiek.
Volgde je eerder al enkele modules binnen de opleiding Chef Gastro-Engineering? Dan kan je dit academiejaar eenmalig dankzij het ERASMUS+ project NECTAR kosteloos enkele bijkomende modules volgen die een uitbreiding zijn op de bestaande opleiding. Ontdek hieronder meer!Ā
Tijdens deze navormingĀ leer je op een creatieve manier hoe je als begeleider/coach op zoek kunt gaan naar het levensverhaal van individuele mensen of van mensen in groep, waarbij je niet alleen als expert maar ook als vertrouwenspersoon en begeleider fungeert.Ā Je leertĀ a.d.h.v.Ā talloze creatieve methodieken en schrijfoefeningen hoe je mensen kan ondersteunen bijĀ het schrijven en/of vormgeven van hun levensverhaal.Ā
Je bent (bijna) afgestudeerd als bachelor in Biomedische laboratoriumtechnologie, optie Farmaceutische en Biologische Laboratoriumtechnologie? Je wil graag werken als farmaceutisch-technisch assistent? Dan kun je bij ons de verplichte stage volgenĀ zoals voorzien in het KB van 5 februari 1997 (Koninklijk besluit betreffende de beroepstitel en de kwalificatievereisten voor de uitoefening van het beroep van farmaceutisch-technisch assistent en houdende vaststelling van de lijst van handelingen waarmee deze laatste door een apotheker kan worden belast).Ā Doel is om de handelingen in het werkveld van de farmaceutisch-technisch assistent verder te ontwikkelen en uit te diepen.
De opdracht van preventieadviseurs binnen bedrijven en organisaties won de afgelopen jaren steeds meer aan belang. De aanvullende vorming voor preventieadviseurs speelt in op de nood aan een degelijke en brede vorming van preventieadviseurs.
De navorming Duurzaamheid en innovatie maakt deel uit van het postgraduaat Product en kwaliteit in de voedingsindustrie. Tijdens deze tweedaagse navorming leer je meer over duurzame kwaliteitslabels, reststromen, verpakking en innovatie.
De navorming Kwaliteit en auditing maakt deel uit van het postgraduaat Product en kwaliteit in de voedingsindustrie. Tijdens deze tweedaagse navorming leer je meer over het uitvoeren van een interne audit en kun je het attest tot Interne auditor behalen.
De navorming Productkwaliteit maakt deel uit van het postgraduaat Product en kwaliteit in de voedingsindustrie. Tijdens deze tweedaagse navorming leer je meer over reologie en textuuranalyse en over sensorische evaluatie.
Deze opleiding bereidt jou voor op een job als arbeidshygiënist.  Aan het einde van de opleiding beschik je over de nodige kennis en vaardigheden om in concrete arbeidssituaties, in overleg met de andere professionals, de nodige preventiemaatregelen te nemen die leiden tot een betere hygiëne en gezondheid op het werk.
De preventieadviseur ondersteunt en adviseert de werkgever en draagt bij tot het creƫren van een veilige en aangename werkomgeving. Deze opleiding is specifiek gericht op het aanreiken van de kennis en de vaardigheden nodig voor het uitoefenen van de functie van preventieadviseur.
De preventieadviseur ondersteunt en adviseert de werkgever en draagt bij tot het creƫren van een veilige en aangename werkomgeving. Deze opleiding is specifiek gericht op het aanreiken van de kennis en de vaardigheden nodig voor het uitoefenen van de functie van preventieadviseur.