Sportaanbod Brussel, Dilbeek, Schaarbeek

Lees hier meer over het specifieke sportaanbod van campus Brussel.

Sport

Tafeltennis campus Brussel

Wil je tijdens de middagpauze of op een vrij moment tafeltennissen, dan kan je dat steeds doen op volgende plaatsen:

  • Naast lokaal 1K216
  • Binnentuin, naast lokaal 1119

Tafeltennispaletten en balletjes kunnen volledig gratis uitgeleend worden bij de balie facilitair beheer. Je hoeft enkel je studentenkaart te tonen.

Gebruik sportzaal campus Dilbeek

Ben jij een zaalvoetbalfanaat en ga je graag samen met medestudenten een potje voetballen? Dan kan je gratis terecht in de A-zaal op Campus Dilbeek.

Hiervoor dien je:

  • De beschikbaarheid van de zaal controleren bij STUVO
  • Het formulier in te vullen en af te geven aan het onthaal op Campus Dilbeek bij aankomst.

Fitness campus Dilbeek

Campus Dilbeek heeft een eigen uitgebouwde fitnessruimte. Met een studentensportkaart heb je gratis toegang tot de fitness.

Ben je echter nog niet thuis in de wereld van de fitness, geen enkel probleem, je zal worden bijgestaan door een ervaren fitnessbegeleider. Douches en kleedkamers staan eveneens volledig gratis ter jouwer beschikking.

Openingsuren en contactgegevens 

Update 4/10/2021: Zodra de openingsuren gekend zijn, kan je ze hier terugvinden.

Bovenstaande openingsuren gelden enkel tijdens normale lesweken. Tijdens lesvrije weken en/of examenperiodes heeft onze fitness aangepaste openingsuren of is deze volledig gesloten. Wil je 100% zeker zijn of de fitness open is, neem dan voor je verplaatsing even contact op: stijn.depuydt@odisee.be of loop even langs bij STUVO (1e verdiep T’Serclaes).

Adres fitness
De campus ligt vlakbij het station van Dilbeek; neem de trein richting Zottegem-Aalst of Eigenbrakel-Aalst en stap af in Dilbeek of neem bus nr 129 en stap af aan het station van Dilbeek.

Sport in Brussel bij de VGC

De sportdienst van de Vlaamse Gemeenschapscommissie heeft een ontzettend groot aanbod sportclubs in het Brussels hoofdstedelijk gewest. Het volledige aanbod kan je terugvinden op de de website Sport in Brussel.

STUVO werkte in samenwerking met de VGC-sportdienst een aanbod uit van verschillende Brusselse sportclubs die toegankelijk zijn voor studenten.
Zijn niet alle Brusselse sportclubs toegankelijk voor studenten?
Toch wel, maar we selecteerden sportclubs die toegankelijk zijn voor Nederlandstalige en internationale studenten, een beperkte instapdrempel of aanwezigheidspercentage vooropstellen en een eenvoudige instap hebben doorheen het academiejaar.

Overzicht VGC sportclubs voor studenten

Een overzicht geeft  je meer gedetailleerde informatie van de door ons geselecteerde sportclubs. Met dank aan de VGC sportdienst!

sport groepsles
Studentenwerking campus Brussel