Sportaanbod Brussel, Dilbeek, Schaarbeek

Lees hier meer over het specifieke sportaanbod van campus Brussel.

Sport

Campus Brussel

Tafeltennis

Wil je tijdens de middagpauze of op een vrij moment tafeltennissen, dan kan je dat steeds doen in de binnentuin naast lokaal 1119.

Tafeltennispaletten en balletjes kunnen volledig gratis uitgeleend worden bij Stuvo. Je hoeft enkel je studentenkaart te tonen.

Zwemmen

Trek jij graag baantjes? Hou je graag je conditie op peil? Kom dan op STUVO je zwemticket(s) halen voor slechts €2 ipv €4,20 en ga naar het VUB-zwembad in Elsene.

Bluebike Brussel

De  fiets is ideaal om je zo vrij als een vogel door de hoofdstad te bewegen, op eigen ritme kan je alle trekpleisters en al dan niet verborgen Brusselse pareltjes verkennen. Ontsnap uit de historische binnenstad en geniet onderweg van de groene ruimte! Plan je fietstocht met medestudenten (max 4 personen) of individuele fietstochten. 

Padel Dilbeek

Studenten dienen volgende procedure te volgen voor een korting van 20%:

1. De app "Playtomic" installeren uit de app store.

2. Account maken.

3. De club "Royer Indoor Padel" zoeken en openen, op het hartje duwen om te liken. Communicatie door de club toestaan !!  --> Noodzakelijk om je te kunnen toevoegen.

4. Een mailtje sturen met aanvraag studentenkorting Odisee en een kopie voorzijde + achterzijde studentenkaart.

5. Vanaf dan kunnen reserveren via Playtomic met korting. 

Sport in Brussel bij de VGC

De sportdienst van de Vlaamse Gemeenschapscommissie heeft een ontzettend groot aanbod sportclubs in het Brussels hoofdstedelijk gewest. Het volledige aanbod kan je terugvinden op de de website Sport in Brussel.

STUVO werkte in samenwerking met de VGC-sportdienst een aanbod uit van verschillende Brusselse sportclubs die toegankelijk zijn voor studenten.
Zijn niet alle Brusselse sportclubs toegankelijk voor studenten?
Toch wel, maar we selecteerden sportclubs die toegankelijk zijn voor Nederlandstalige en internationale studenten, een beperkte instapdrempel of aanwezigheidspercentage vooropstellen en een eenvoudige instap hebben doorheen het academiejaar.

Overzicht VGC sportclubs voor studenten

Een overzicht geeft  je meer gedetailleerde informatie van de door ons geselecteerde sportclubs. Met dank aan de VGC sportdienst!

sport groepsles
Studentenwerking campus Brussel