Studenten Bedrijfsmanagement maken van Luminus-stand een succes

Wij schrijven ons verhaal

Lees alle verhalen

Op vrijdag 30 november vond het CIB Vastgoedcongres plaats in Antwerpen. In het kader van het vak Projectmanagement dachten enkele studenten Bedrijfsmanagement met afstudeerrichting marketing, een stand uit. De studenten konden achteraf rekenen op lovende commentaren!

Projectmanagement

De studenten van de opleiding Bedrijfsmanagement met afstudeerrichting marketing mochten een event kiezen waaraan ze graag meewerken. Cedric Bourdeau, Simon Thiery, Lukas François en Mathis Anthoons kozen voor het Luminus Project. Voor dit project trokken de jongens naar Antwerpen op 30 november. Na een lange voorbereiding tekenden de studenten een stand uit en bedachten ze een manier om de bezoekers naar de stand te lokken.

Hieronder vind je enkele foto's van de stand:


Leads genereren

Naast het ontwerpen van de stand, kregen de Odisee-studenten de opdracht om zoveel mogelijk mensen naar de stand te lokken en leads te genereren. Ze deden dit op verschillende manieren. Enkele leden van het team liepen in Luminus-truien rond op het congres en deelden stresslampjes uit. Met veel enthousiasme en gedrevenheid gingen deze studenten de bezoekers aansporen om de Luminus-stand te bezoeken. Dit bleek achteraf een goede aanpak. De stand lokte meer dan 130 bezoekers.


Happy socks

De stand op het congres was niet zomaar een infostand. Bezoekers mochten er een ware VR-experience meemaken. Door een VR-bril op te zetten en over een plank te lopen, leek het alsof de bezoekers 30 meter hoog op een plank liepen. Na afloop kregen de bezoekers happy socks mee. Dit was blijkbaar een echte eye-catcher. " Naast deze ervaring wilden wij de voorbijgangers ook iets meegeven. Hiervoor hadden wij Luminus-sokken gecreëerd. Tegenwoordig is het een trend om fel gekleurde sokken aan te doen. Dit kan dus ook als promotiemateriaal voor een bedrijf dienen. Kerst komt nabij, dus sokken zijn een ideaal geschenk." vertelt Cedric Bourdeau, student bedrijfsmanagement.