Studeren en werken combineren

Combineer studeren met je job en je gezin

Wil jij je job blijven doen tot je 67ste, of heb je zin in een nieuwe uitdaging? Misschien ben je tevreden met je job, maar heb je niet het juiste diploma? Of wil je je vakkennis verder uitdiepen? Voor al deze mogelijkheden kun je terecht bij Odisee, waar je studeren kunt combineren met je job en/of je gezin. 

 

Faciliteiten

Steeds meer mensen kiezen voor de combinatie van een (voltijdse) baan met een opleiding. Als werkende student kan je genieten van verschillende faciliteiten. Meer info vind je hier

Heb je een vraag? Neem contact op!

Mail ons!

Iets voor jou?

CARRIÈRESWITCH

Zin in een nieuwe uitdaging? Op zoek naar een nieuwe loopbaan? Volg dan een van onze bacheloropleidingen en combineer studeren met je werk en je gezin. Je kunt kiezen uit 15 verschillende bacheloropleidingen.

NIET HET JUISTE DIPLOMA?

Je bent tevreden met je job, maar hebt niet het juiste diploma? Volg dan een van onze bacheloropleidingen en combineer studeren met je werk en je gezin.

JE VERDER BEKWAMEN?

Je wilt je verder specialiseren in je eigen vakgebied? Kies dan een van onze vervolgopleidingen (postgraduaten en banaba’s) of schrijf je in voor een van onze bijscholingen of studiedagen.

4
opties
1
Bacheloropleiding

Volg een (extra) bacheloropleiding

Ben je tevreden met je job maar heb je niet het juiste diploma voor je werkgever? Of wil je graag een totaal nieuwe richting inslaan? Volg een van onze 15 bacheloropleidingen en combineer studeren met je job en je gezin.

2
Graduaats- opleidingen

Wil je graag extra expertise verwerven om je job nog beter uit te voeren? Of wil je je helemaal heroriënteren? Laat je inspireren door ons aanbod graduaatsopleidingen die ook in een avond-/ zaterdagtraject worden aangeboden. Je kan ook intekenen op 1 of meerdere modules en zo creditbewijzen behalen. Zo verwerf je extra expertise in bijvoorbeeld het MS Office pakket, Photoshop, Illustrator of Indesign.

 

Nieuw in ons aanbod: graduaatsopleidingen

Als je al werkt zijn graduaatsopleidingen een goede manier om je extra skills eigen te maken. Misschien wil je je heroriënteren, of misschien denk je eraan om bij dezelfde werkgever een andere job in te vullen? Sommige graduaatsopleidingen bieden specifieke trajecten aan voor werkstudenten. Lees hier meer.

Trouwens: het is ook mogelijk om het werkplekleren bij je eigen werkgever te doorlopen.

3
Vervolgopleidingen

Heb je al een bachelor- of masteropleiding en wil je je verder specialiseren, je kennis uitdiepen of op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied? Kies dan een postgraduaat of een banaba. Een bachelor-na-bacheloropleiding (banaba) is een vervolgopleiding van 60 tot 120 studiepunten; een postgraduaat een specialisatieopleiding van 20 tot 60 studiepunten. De lessen worden geconcentreerd op een of meerdere dagen en worden vaak gespreid over meerdere jaren.

4
Permanente vorming

Je wilt je verder specialiseren, je kennis uitdiepen of op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied. Dat kan via een van onze bijscholingen of studiedagen georganiseerd door Odisee Advanced Education.

Voor sommige opleidingen werkt Odisee samen met de EHSAL Management School en de Fiscale hogeschool.

Werken en studeren: combineren lukt

Werken en studeren: traject op maat

Werken en studeren: sterke persoonlijke begeleiding

3
grote troeven
1
Sterke persoonlijke begeleiding

Wil je werken en studeren combineren aan Odisee. De persoonlijke benadering is voor ons heel belangrijk. We zoeken zoveel mogelijk naar oplossingen op maat voor jouw persoonlijke werk- en privésituatie. 

2
Traject op maat

We zoeken samen naar een traject dat perfect past bij jouw persoonlijke werk- en privésituatie. Heb je al een diploma of werkervaring, dan kun je een verkort studietraject volgen met vrijstellingen. Stages en werkopdrachten vertrekken vaak vanuit je eigen ervaring en talenten.

3
Haalbare combinatie met werk en gezin

Je mag de combinatie werk, gezin en studeren zeker niet onderschatten, maar onze opleidingen zijn zo georganiseerd dat de combinatie toch haalbaar is. Het aantal lesdagen op de campus is beperkt. Je volgt de lessen samen met andere werkstudenten. We proberen je traject en opdrachten zoveel mogelijk aan te passen aan je situatie. Werkende studenten kunnen in sommige gevallen gebruikmaken van educatief verlof  en/of tijdskrediet en hun inschrijving betalen met opleidingscheques. Meer info vind je hier.