Ontdek onze opleidingen en campussen tijdens de infodagen!

Heb je wel duizend-en-een vragen voor onze enthousiaste studenten en docenten? Wil je echt alles te weten komen over jouw favoriete opleiding(en)? Of wil je het studiemateriaal en onze labo's wel eens met je eigen ogen zien? Dan moet je beslist langskomen tijdens een infodag. Het is de ideale gelegenheid om informatie te krijgen uit eerste hand. 

Studenten op de campus.
Kom maar af!

Naar welke infodag wil je komen?

Studiostudent

De ultieme voorbereiding op het hoger onderwijs

De stap naar het hoger onderwijs is er eentje vol nieuwe begrippen en soms moeilijke beslissingen. Onze podcast StudiOstudent helpt je op weg om die overstap veel duidelijker te maken voor jou. Hoe zit het hoger onderwijs nu juist in elkaar?

podcast
Kom voorbereid naar de infodag

Doe de studiekeuzetest en ontdek de opleiding die echt bij jou past!

Welkom aan de co-hogeschool!

Odisee is dé co-hogeschool. Met een buzzwoord gezegd: wij houden van cocreatie. Dat betekent dat we jouw studie samen aanpakken. Bij ons zijn je docenten geen gewone docenten maar coaches. Bij ons zijn je stageplekken niet zomaar bedrijven of instituten maar connecties. Bij ons is je campus niet zomaar een campus maar een plaats waar comfort, ontmoeting, duurzaamheid en innovatie hand in hand gaan. Alle co-woorden gespot in de vorige zinnen? Geen toeval natuurlijk.

Laat je overtuigen door onze studenten