Doe de studiekeuzetest

Nog niet zeker van je studiekeuze? Vul dan onze studiekeuzetest in. Aan de hand van 32 kenmerken zoeken we een match tussen jou en onze opleidingen. Het resultaat? Je krijgt een eerste idee van drie opleidingen die aansluiten bij jouw profiel. Misschien zijn er opleidingen bij zoals Gezinswetenschappen of Energietechnologie waarvan je nog nooit gehoord hebt. Kortom: het moment om dieper te duiken in ons opleidingsaanbod. 😊

👉 Leuk extraatje: de test is snel en efficiënt. Het duurt maar 5 minuten! Waar wacht je nog op?

Studente op de campus

Jaël Ost trok de straat op met de studiekeuzetest!

Heb je vragen bij de resultaten van jouw studiekeuzetest, neem dan contact op met onze dienst studieadvies. Onze studiekeuze-experts Leen en Inge helpen je met plezier verder.
Studieadviseurs Leen en Inge

We pakken je studiekeuze samen aan!

Odisee is de enige echte co-hogeschool van Vlaanderen. En die co, die staat voor “samen”. Wij houden van co-creatie en pakken jouw studie samen aan. Bij ons zijn je docenten geen gewone leraars, maar coaches. Bij ons zijn je stageplaatsen niet zomaar bedrijven of instellingen, maar connecties. Je campus is niet zomaar een campus maar een plek waar comfort, ontmoeting, duurzaamheid en innovatie hand in hand gaan. Die co-aanpak maakt Odisee uniek. We pakken jouw studie samen aan van bij het begin. Nu dus, tijdens je studiekeuze.

Supply chain management