Doe de studiekeuzetest

Nog niet zeker van je studiekeuze? Vul dan op buikgevoel onze grote studiekeuzetest in. Aan de hand van 32 kenmerken zoeken we een match tussen jou en onze opleidingen. Het resultaat? Een overzicht van drie opleidingen die helemaal aansluiten bij jouw profiel. Heb jij trouwens al gehoord van Gezinswetenschappen, Facility Management of  Energietechnologie? Misschien ontdek je dus wel een unieke opleiding waaraan je zelf nog niet had gedacht 😉

👉 Leuk extraatje: de test is snel en efficiënt. Het duurt maar 5 minuten! Waar wacht je nog op?

Jaël Ost trok de straat op met de studiekeuzetest!

We pakken je studiekeuze samen aan!

Odisee is de enige echte co-hogeschool van Vlaanderen. En die co, die staat voor “samen”. Wij houden van co-creatie en pakken jouw studie samen aan. Bij ons zijn je docenten geen gewone leraars, maar coaches. Bij ons zijn je stageplaatsen niet zomaar bedrijven of instellingen, maar connecties. Je campus is niet zomaar een campus maar een plek waar comfort, ontmoeting, duurzaamheid en innovatie hand in hand gaan. Die co-aanpak maakt Odisee uniek. We pakken jouw studie samen aan van bij het begin. Nu dus, tijdens je studiekeuze.

Heb je vragen bij de resultaten van jouw studiekeuzetest, neem dan contact op met onze dienst studieadvies. Onze studiekeuze-experts Leen en Inge helpen je met plezier verder.

Studenten op de campus