Campus Dilbeek

Campus Dilbeek is een kleinschalige campus, vlot bereikbaar en gelegen in een groene omgeving.  Ons gedreven en dynamisch team heeft een passie voor Orthopedagogie, Beweging en Sport. Een aantal van onze lokalen zijn uitgerust met hoogtechnologische apparatuur en zijn snel inzetbaar voor diverse werkvormen.  We beschikken over een eigen sportinfrastructuur waaronder een danszaal, een gymzaal, 2 multifunctionele sportzalen, douches en kleedkamers.  Onze studenten staan centraal maar ook externen zijn welkom om te sporten, te vergaderen of om een event te organiseren en dit ook ’s avonds, in het weekend en tijdens vakantieperiodes.  Kortom: een open campus verbonden met de wereld.

Dilbeek tuin

Contactgegevens

Campus Dilbeek
Stationsstraat 301
1700 Dilbeek

T: 02 466 51 51
E: onthaal.dilbeek@odisee.be

Openingsuren

Campus Dilbeek is open van 9u30 tot 16u.

Conform de richtlijnen van de overheid zijn onze campussen beperkt open voor studenten en personeel, behoudens enkele uitzonderingen niet voor externen.

Campusbeheerder

Site-coördinator:

Ghislaine Geerits
ghislaine.geerits@odisee.be
02 609 37 55

 

Campusbeheerder:

Cateringaanbod

Op Campus Dilbeek is er een volledig vernieuwde cafetaria die de studenten de PRO-ZIT gedoopt hebben. Je kunt via een digitaal bestelsysteem broodjes bestellen bij Broodjesbar Snacky. Daarnaast ontbreken drank- en snackautomaten natuurlijk niet.

Je kunt je bestelde broodje tijdens de middagpauze afhalen in de PRO-ZIT. Daar zijn ook microgolfovens ter beschikking indien je iets wilt opwarmen.

Campus Dilbeek als conferentie- of sportcentrum

Ben je een organisatie die werkt aan welzijn, cultuur? Plan je een vergadering of een debat ? Of had je eerder een studiedag of sportactiviteit in gedachten. Mogelijk vind je de geknipte ruimte in één van de lokalen of sportzalen van campus Dilbeek. 

Geïnteresseerd? 

Neem contact op met Annemie Samuel via onthaal.dilbeek@odisee.be of bel ons op het nummer 02 466 51 51. 

Troeven van Campus Dilbeek

Troeven

Waarom kiezen voor onze campus?

  • Vlot bereikbaar - de campus ligt letterlijk naast het station
  • Kleinschalige campus met aandacht voor mens en milieu
  • Multifunctionele lokalen en knappe sportzalen
  • Groene, rustige omgeving
Meisje - luisterend naar muziek

Snuif de sfeer op!

Dilbeek welkom
Dilbeek 1
Dilbeek tuin 2
Dilbeek sporthal
Dilbeek studenten
Dilbeek 3
Dilbeek tuin 1

Virtual tour

Campus Dilbeek is een kleine campus met een prachtige tuin en een moderne sportinfrastructuur. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje in onze gebouwen of bekijk de reportage die Ring-TV een tijdje geleden maakte.