Ontdek onze opleidingen en campussen tijdens de infodagen!

Heb je wel duizend-en-een vragen voor onze enthousiaste studenten en docenten? Wil je echt alles te weten komen over jouw favoriete opleiding(en)? Of wil je het studiemateriaal en onze labo's wel eens met je eigen ogen zien? Dan moet je beslist langskomen tijdens een infodag. Het is de ideale gelegenheid om informatie te krijgen uit eerste hand. 

👉 In 2023 organiseren we nog drie infodagen!
🕘 van 9u30 tot 15u
🏫 alle campussen

Welkom op de infodag!
Kom maar af

Naar welke infodag wil je komen?

Openlesdagen

Mag het wat meer zijn?

Je wil je graag helemaal onderdompelen in het leven van een student? Dat kan! Volg een echte les mee met Odisee-studenten, online of op de campus. Onze openlesdagen lopen van maart tot midden mei. 

open les
Kom voorbereid naar de infodag

Doe de studiekeuzetest en ontdek de opleiding die echt bij jou past!

Studiostudent

De ultieme voorbereiding op het hoger onderwijs

De stap naar het hoger onderwijs is er eentje vol nieuwe begrippen en soms moeilijke beslissingen. Onze podcast StudiOstudent helpt je op weg om die overstap veel duidelijker te maken voor jou. Hoe zit het hoger onderwijs nu juist in elkaar?

podcast

Welkom aan de co-hogeschool!

Odisee is dé co-hogeschool. Met een buzzwoord gezegd: wij houden van cocreatie. Dat betekent dat we jouw studie samen aanpakken. Bij ons zijn je docenten geen gewone docenten maar coaches. Bij ons zijn je stageplekken niet zomaar bedrijven of instituten maar connecties. Bij ons is je campus niet zomaar een campus maar een plaats waar comfort, ontmoeting, duurzaamheid en innovatie hand in hand gaan. Alle co-woorden gespot in de vorige zinnen? Geen toeval natuurlijk.

Laat je overtuigen door onze studenten