Zaterdag 22 april: infodag XL op alle campussen!

Op zaterdag 22 april trekken we alle registers open tijdens onze infodag XL. Je kunt dan zoals steeds praten met studenten en docenten, cursussen bekijken, lokalen en labo's verkennen... Tijdens deze editie zorgen de opleidingen voor dat tikkeltje meer met onder andere workshops en rondleidingen om je helemaal onder te dompelen in de sfeer en aanpak van onze co-hogeschool! Een aanrader 😉

Een uitgebreid programma vind je binnenkort op deze pagina.

📅 zaterdag 22 april
🕘 van 9u30 tot 15u
🏫 alle campussen

kom maar af 2
Kom maar af!

Welke campus wil je bezoeken?

Onze campussen bevinden zich in Aalst, Brussel, Dilbeek, Gent, Schaarbeek en Sint-Niklaas. Klik hieronder op de campus die je wilt bezoeken en meld je aan voor de infodag.

gevel aalst

Campus Aalst

Campus Brussel 2

Campus Brussel en Brussel-Terranova

Dilbeek tuin

Campus Dilbeek

Technologiecampus Gent

Technologiecampus Gent

Campus Schaarbeek

Campus Schaarbeek

Campus Sint-Niklaas

Campus Sint-Niklaas

Kom voorbereid naar de infodag

Doe de studiekeuzetest en ontdek de opleiding die echt bij jou past!

Welkom aan de co-hogeschool!

Odisee is dé co-hogeschool. Met een buzzwoord gezegd: wij houden van cocreatie. Dat betekent dat we jouw studie samen aanpakken. Bij ons zijn je docenten geen gewone docenten maar coaches. Bij ons zijn je stageplekken niet zomaar bedrijven of instituten maar connecties. Bij ons is je campus niet zomaar een campus maar een plaats waar comfort, ontmoeting, duurzaamheid en innovatie hand in hand gaan. Alle co-woorden gespot in de vorige zinnen? Geen toeval natuurlijk.

Laat je overtuigen door onze studenten