Lokalen – studeerruimtes

Op deze pagina kom je te weten hoe je via jouw persoonlijk uurrooster kan achterhalen waar je les of examen doorgaat en waar het lokaal zich bevindt. 

Aan Odisee beschikken we over verschillende soorten lokalen en ruimtes die je kan gebruiken tijdens jouw studies. Ruimtes waar je in stilte kan studeren, waar je aan groepswerk kan doen of online les kan volgen. Ontdek hieronder de studeerruimtes op de campus en in de campusomgeving.

 

3 studenten aan een computer in een leslokaal

Via Mijn Loket kan je jouw persoonlijk uurrooster raadplegen. Dit rooster toont de lessen van de vakken en de klasgroep die in jouw individueel studieprogramma werden opgenomen. Meer informatie kan je vinden op de pagina uurrooster en klasgroepen.

In het uurrooster staan lessen in een blauwe kleur, examens staan in een groene kleur. Als je op de les of het examen klikt opent er een pop-up. Je kan er op de code van het vak klikken, dan opent de ECTS-fiche van het vak.

Als je op het lokaal klikt dan opent er een lokaalfiche waarin je het adres kan terugvinden van het gebouw waarin het lokaal zich bevindt. Je zal er ook zien wanneer er een les of examen online of op een externe locatie doorgaat. Op de pagina Vind je lokaal ontdek je per campus een overzicht van de opbouw van de lokaalnummers zodat je eenvoudig het lokaal vindt waar je moet zijn. 

Als de les online of extern doorgaat zal de docent jou hierover meer informatie geven.

In jouw individueel examenrooster (IER) kan je op een examen klikken en zo alle informatie over het examen terugvinden. Je kan er op de code van het vak klikken, dan opent de ECTS-fiche van het vak.

Als je op het lokaal klikt dan opent er een lokaalfiche waarin je het adres kan terugvinden van het gebouw waarin het lokaal zich bevindt. Op de pagina Vind je lokaal ontdek je per campus een overzicht van de opbouw van de lokaalnummers zodat je eenvoudig het lokaal vindt waar je moet zijn. 

Kom meer te weten over jouw IER via de pagina Examens.

Opgelet: Vakken met permanente evaluatie worden niet vermeld in het IER of op de examenkaart. Een overzicht van al jouw vakken kan je terugvinden in jouw studievoortgangsdossier of in jouw individueel studieprogramma. In de ECTS-fiche kan je informatie over de evaluatieactiviteiten van het vak nalezen voor de eerste en tweede examenkans.

We maken je graag wegwijs op onze campussen. Op de pagina Vind je lokaal ontdek je per campus een overzicht van de opbouw van de lokaalnummers zodat je eenvoudig het lokaal vindt waar je moet zijn. 

Op de pagina Studeerruimtes kom je per campus te weten hoe je als student de ruimtes op de campus en in de campusomgeving kan gebruiken tijdens jouw studies. Je vindt er info over de ruimtes waar je in stilte kan studeren, waar je aan groepswerk kan doen of online les kan volgen en je komt er de openingsuren van de bibliotheek te weten.

 

Studieplek reserveren Leercentra Odisee/KU Leuven TimeEdit Reserve

Lokaal reserveren student Odisee/KU Leuven TimeEdit Reserve  

Je kan met TE Reserve zelf een lokaal boeken dat beschikbaar is binnen een bepaalde periode.

In het kader van het campusmanagement zijn er bepaalde regels waardoor niet alles mogelijk is in TE Reserve.

  • Je zal merken dat je niet oneindig veel uur kan boeken per week en ook niet ver in de toekomst.

  • Omwille van diverse redenen zijn niet alle lokalen van de campus vrij boekbaar via TE Reserve.