Ik ben oud-student

Ook na hun afstuderen blijft Odisee zich verbonden voelen met haar alumni en blijven de deuren voor hen openstaan.

Vaak is het jouw deskundige input die onze opleidingen boven zichzelf doen uitstijgen. Zo kun je als oud-student stageplaatsen en jobs aanbieden, stagiairs begeleiden en feedback geven op onze curricula in het kader van de samenwerking met het werkveld en de kwaliteitsbewaking. We zijn dan ook blij te zien dat er veel contacten blijven bestaan  tussen onze instelling en onze alumni, maar ook tussen de alumni onderling.

Student op computer

Levenslang leren bij Odisee

Onder de noemer Odisee Advanced Education bieden we jou een waaier aan opleidingen aan. Hierbij richten we ons zowel tot professionals en alumni als geïnteresseerden uit het werkveld. Ons gevarieerd aanbod bestaat uit kort- en langlopende opleidingen, studiedagen, postgraduaten en seminaries. Daarnaast werken we graag een voorstel op maat van jouw organisatie uit.

Werken bij Odisee

Jobservice

Karamel is het officiële nieuwe jobserviceplatform van hogeschool Odisee. Karamel is een digitaal platform waarop (oud-)studenten zich volledig in kaart brengen a.d.h.v. wetenschappelijk onderbouwde assessments. Zo leren ze zichzelf én wat ze willen in hun carrière beter kennen.

Nadien matcht het platform de professionals van morgen automatisch en anoniem met functies bij bedrijven die volledig in lijn liggen met wie ze zijn, en wat ze als loopbaan voor ogen hebben, op basis van:

  • hun intrinsieke motivatie om met bepaalde skills aan de slag te gaan;

  • het niveau van hun huidige skills;

  • welke werkomgeving het beste bij de (oud-)student past;

  • hoe iemand het beste functioneert in teamverband;

  • waar de (oud-)studenten graag willen in groeien.

Klik op deze link en ontdek alles over het carrièreplatform, Karamel.

Op zoek naar een job?

  • Neem gauw een kijkje op https://karamel.career/

  • Maak een gratis account aan;

  • Geef aan in welke skills je goed bent en hoe graag je hiermee aan de slag wil. Zo krijg jij enkel functieomschrijvingen en bedrijven te zien die écht aansluiten bij wie je bent en wat je wil doen!

Op zoek naar getalenteerde starters?

Wil jij met jouw vacatures GRATIS in het oog springen bij deze Young Professionals? Maak hier vandaag nog jouw bedrijfsprofiel aan.