Volwassenenonderwijs: opleidingen volgens interessegebied

Denk je aan een carrièreswitch? Of wil je nog beter worden in je job? Dan is Odisee dé perfecte partner voor jou. Met Odisee Continue bieden wij een uitgebreid aanbod aan iedereen die wil bijblijven, zich persoonlijk ontwikkelen of omscholen.

Met 15 jaar ervaring in afstandsonderwijs en al meer dan 40 jaar in trajecten voor volwassenen krijg je bij ons een sterke begeleiding volledig op jouw maat. Zelfs al heb je een drukke job, een gezin, ben je mantelzorger of woon je in het buitenland, samen vinden we een opleiding én een haalbaar traject op jouw maat.​

Zo hebben heel wat bachelor- en graduaatsopleidingen een specifiek afstands-, deeltijds of avondtraject, wat maakt dat je jouw studie vlot kunt combineren met een job en/of een gezin. Ook kun jij je verder specialiseren in je vakdomein door in te schrijven voor een banaba, postgraduaat, navorming, micro-credential of micro-degree. Benieuwd naar je mogelijkheden? Ontdek hier ons aanbod per interessegebied. 

Continue, dat is levenslang leren

Welk interessegebied past het beste bij jou?

Meer dan een opleiding

Co staat voor samen, we pakken je studie samen aan!

Werken en studeren combineren is niet vanzelfsprekend. Maar maak je geen zorgen, bij Odisee sta je er niet alleen voor. Wij bieden werkende studenten een hele waaier aan extra voorzieningen. Ontdek waar wij je mee kunnen helpen! 

 

Ik heb 14 jaar gewerkt als analist-programmeur. Hoewel ik mijn job nog graag deed, wou ik mijn carrière toch een andere richting geven. Dus koos ik voor Business & Languages in afstandsonderwijs. Toen ik in laatste fase van mijn opleiding zat, vond ik al een leuke en gevarieerde nieuwe job.
Taïs Coppens
Oud-studente Business & Languages
Taïs Coppens

Overtuigd? Of toch nog iets meer info nodig?