Werken in het Worklab van Odisee co-hogeschool

Hogeschool Odisee biedt op haar Brusselse campus een co-working space aan waar externe organisaties en inwoners uit Brussel welkom zijn. Want Odisee is dé co-hogeschool. Met een buzzwoord gezegd: wij houden van cocreatie. Omdat uitstekende relaties met professionals ons continu gevoelig maken voor de groeiende diversiteit aan noden en behoeften. Omdat we de complexe uitdagingen van de toekomst alleen succesvol kunnen aangaan samen met onze belanghebbenden. We willen graag samen ontdekken hoe we kunnen samenwerken en tot succesvolle synergieën kunnen komen. 

We openen dus met veel enthousiasme de deuren van onze volledige vernieuwde verdieping van T'Serclaesgebouw te Brussel. Je ontdekt hieronder alle praktische info voor een bezoek. 

Worklab

Worklab

 • Gratis
 • Pal in het centrum van Brussel
 • Verschillende werkplekken
 • Draadloze WiFi
 • Volledig uitgeruste keuken
 • 80 zitplaatsen
worklab

Volledig nieuwe co-working space

Het worklab centraal gelegen in Brussel heeft enorm wat te bieden. Je kan er komen werken op één van de vele plaatsen op onze hoogste verdieping. Werken - én terwijl genieten van een prachtig uitzicht - in een volledig vernieuwde co-working space? Dat doe je bij hogeschool Odisee.

 

Locatie

Locatie

 • Campus Brussel, T’Serclaesgebouw, 7de verdieping
 • Warmoesberg 26, 1000 Brussel
 • Op minder dan 500 meter van Centraal-Station

Meer info hoe je de campus kan bereiken

Openingsuren

 • Van maandag t.e.m. donderdag is de campus doorlopend open van 7u tot 19uur.
 • Op vrijdag is de campus open van 7u tot 18uur.

Meer info over onze campus

Voorzieningen

 • Het worklab is voorzien van een volledig uitgeruste keuken met koelkast, servies en microgolfoven. 
 • Daarnaast is er koffie, water en een drankautomaat beschikbaar. 
 • Je bent ook welkom in ons studentenrestaurant Belcampus, heerlijke & lokale keuken voorzien door Groot Eiland. 

Meeting rooms

Extern

Het worklab is voorzien van meerdere meetingrooms. Wil je hiervan gebruikmaken als partner? Contacteer gerty.bellemans@odisee.be met onderwerp "Worklab - boeking meeting room". We bekijken graag met je verder wat de mogelijkheden zijn. 

Personeel

Personeelsleden kunnen een meetingrooms boeken via de gewoonlijke tool. 

Samenwerken met Odisee

We openen onze deuren voor jullie omdat we jullie graag beter leren kennen. Op dezelfde verdieping liggen trouwens de kantoren van de directie van de Odisee-hogeschool, de studentenvertegenwoordigers en andere medewerkers. Samenwerkingen liggen dus letterlijk een boogscheut van elkaar verwijderd. "We hopen vooral dat ons worklab de kiem kan leggen voor duurzame relaties, zowel wij met de organisaties maar ook de organisaties onderling," vertelt Greet Raspoet, Directeur Algemeen Beheer. 

Werken in het worklab

Voor externen

Wil je komen werken in ons worklab? Dat kan volledig gratis overigens ! Meld je onderaan deze webpagina aan. 

 

Voor onze Odisee-studenten

Ben je student? Het worklab is enkel voorzien voor personeel en externe organisaties. Je kan terecht in één van onze vele andere studeerplekken

Het worklab in beeld

Worklab
worklab
Zitplaats
meeting room
Zithoek
Odisee gelooft in de kracht van mensen. Onze focus ligt dan ook op mensen, hun talenten en ontwikkeling. Door intensief samen te werken en actief te participeren gaan we voor hoge kwaliteit, halen we het beste uit onszelf en geven we richting aan de toekomst.

De nadruk op cocreatie en samenwerking is dus heel belangrijk voor ons, die we nu met enorm veel enthousiasme verder uitwerken door externe organisaties te verwelkomen op onze campus.

We kijken daarom ook erg uit naar uw komst.

Hopelijk tot snel op onze campus!
Lieselot Van Droogenbroeck
Campusbeheerder voor KULeuven en Odisee Campus Brussel, Dilbeek & Schaarbeek
Campusbeheerder Lieselot

Kom je werken in het worklab?

Kom je werken in het worklab en samenwerkingsmogelijkheden met Odisee verkennen? We ontvangen je met open armen en zijn erg benieuwd hoe wij vanuit Odisee een meerwaarde kunnen zijn voor jou en je organisatie - en omgekeerd.

Om een overzicht te behouden, vragen we je om contact met ons op te nemen via onderstaand formulier. We nemen spoedig contact met je op. Bedankt en tot snel. 

 

Mogelijk gemaakt dankzij subsidies van Vlaams Brusselfonds

De realisatie van dit project werd mogelijk gemaakt dankzij de subsidies van het Vlaams Brusselfonds. Het fonds ondersteunt initatieven rond welzijn, cultuur en onderwijs voor de Vlaamse gemeenschap in onze hoofdstad. Hiermee wordt het worklab van Odisee een zogenaamde broedplek; een plek waar samenwerking, verbinding en de uitbouw van het Nederlandstalig gemeenschapsnetwerk centraal staan. Naast de broedplek bij Odisee zijn er in Brussel nog 12 te vinden.

“Worklab betekent niet alleen een stap voorwaarts in het hybride werken, maar Odisee kiest hiermee als hogeschool resoluut voor samenwerking en ontmoeting", zegt minister Dalle. "Door ruimte te delen met verschillende organisaties ondersteunt ze ook het gemeenschappelijk project dat er samen kan geschreven worden. We breken hokjes af en brengen diverse doelgroepen en sectoren dichter bij elkaar. Zo werkt Odisee mee aan een ambitieus en beloftevol toekomstverhaal voor Brussel." 

Uitzicht