Onderzoeksprojecten per thema

Het onderzoek aan Odisee heeft als doel om concrete oplossingen te zoeken voor actuele problemen uit het werkveld, gerelateerd aan de opleidingen bij Odisee.

Kruisbestuiving tussen onderzoek en onderwijs
De projecten hebben steeds een inhoudelijke link met één of meerdere opleidingen van Odisee. We streven naar een optimale betrokkenheid van onze docenten en studenten bij onderzoek en dienstverlening.

Samen 
We streven naar onderzoek dat relevant is voor het werkveld en/of de samenleving. Vaak verrichten we onderzoek in samenwerking met diverse partners uit het werkveld en de wetenschappelijke wereld.

man met aktetas
Maak je keuze

Ontdek alle projecten van een thema

Praktijkgericht onderzoek

Praktijkgericht onderzoek en dienstverlening zijn belangrijk voor Odisee

Praktijkgericht onderzoek en dienstverlening zijn belangrijk voor Odisee. Onze focus is sterk praktijkgericht. Daarom concentreren het onderzoek en de dienstverlening zich rond thema's en vragen die van belang zijn voor het werkveld én die verbonden zijn met de verschillende opleidingen en studiegebieden. Succesvol praktijkgericht onderzoek draagt bij tot effectieve innovatie in het werkveld en versterkt het professionele onderwijs van Odisee.

Airco-energiedeskundige

Wil je meer weten of samenwerken?

Contacteren

Neem contact op met de Dienst Onderzoek en projectbeheer.

Samenwerken

Wil je meer info over de verschillende mogelijkheden om samen te werken?