ICT in Odisee

Aan Odisee gebruik je veel verschillende ICT-toepassingen en -platformen. Denk maar aan Toledo en Microsoft 365. Zowel op de campus als thuis kan je deze onderwijstechnologie gebruiken.

Lees alvast meer over:

accounts MFA  GenAI online les  online examens  indienen bachelorproef

Neem een vliegende start met de e-course

Met de e-course Als student van start met de onderwijstechnologie aan Odisee ben je meteen mee. Deze zelfstudiecursus gidst je in ongeveer 1.15u. door de belangrijkste onderwijstechnologieën die Odisee aanbiedt. Denk maar aan Toledo, Microsoft 365, Mijn Loket en het ICT aanbod voor hardware en software.

E-course Als docent van start met onderwijstechnologie

De servicedesk helpt je graag!

De collega's van de ICT Servicedesk helpen je graag bij allerhande technische problemen. Voor problemen met je account hoef je zelfs niet in te loggen. Heb je andere problemen, bv. met een toepassing, je printkrediet of een printer of kopieermachine moet je wel eerst kunnen aanmelden met je Odisee-account.

Lees meer over...

Ga naar de Servicedesk

ICTO-begeleidingssessies

ICTO-studententips

Op regelmatige basis worden er door ICTO tips verzonden naar de studenten. Deze studententips gaan dieper in op een brede waaier aan thema’s, zoals de bibliotheek, de e-pubs en e-books, ICT en Onderwijs, Microsoft 365, servicedesk, het leerplatform Toledo.

Digitaleren-tips

In de kijker

 

Voor volgende platformen kan je alvast meer algemene informatie raadplegen:

Toledo @ Odisee

Microsoft 365

eBooks @ Odisee

eCourses @ Odisee

ICTO-kernteam

Maak kennis met de mensen achter de schermen...