Verloop van de verkiezingen - Studentenraad Odisee

Hoe verloopt de procedure precies? 

MAIL 1: Oproep kandidaturen studentenvertegenwoordigers
In deze eerste mail kan je je kandidaat stellen als studentenvertegenwoordiger van je opleiding en/of je campus. 

TIP: Laat zeker een motivatietekstje achter bij je kandidatuur. Het informeert andere studenten over je motivatie en ze zijn ook gewoon leuk om te lezen!

MAIL 2: Stemming kandidaten
In deze tweede mail kan je stemmen voor jouw vertegenwoordigers. Zij zullen volgend academiejaar jouw belangen als studenten binnen de opleidingen en campus verdedigen en mee vorm geven.

MAIL 3: Stel je kandidaat als student binnen het Dagelijks Bestuur.
Binnen dit team van studenten ga je actief mee aan de slag. Neem zeker een kijkje op onze overzichtspagina met de bestuursfuncties. De ervaring leert ons dat je misschien nog wel wat vragen hebt. In Corona-tijden ontvangen we je graag voor een online gesprek. Graag een seintje via onze FB-pagina of via mail.

MAIL 4: Bekendmaking van de resultaten & uitnodiging voor de Algemene kiesvergadering.
Het is beklonken. Jij wordt studentenvertegenwoordiger! We kunnen de opleidingen en het instellingsbestuur verblijden met een grote groep aan nieuwe enthousiaste STUVERS, want zo noemen wij elkaar!

Op onze Algemene kiesvergadering verkiezen we tot slot ons nieuw Dagelijks Bestuur. Zij zullen vanaf dan mee de koers varen voor een volledig academiejaar. 

We sluiten deze avond steeds supergezellig af met een lekker aperitief en diner. De ideale kans om elkaar al wat beter te leren kennen!