Onze Odibuddy's staan voor je klaar!

Een Odibuddy is een student binnen Odisee die andere (nieuwe) studenten helpt, doorverwijst, luistert, begeleidt… wanneer hij of zij bv. praktische leer- of opleidingsgebonden vragen heeft of gewoon graag eens met iemand wil babbelen. 

Samen met onze buddy’s, willen we onze studenten binnen Odisee zo goed mogelijk begeleiden en ondersteunen tijdens hun studentenleven aan de CO-Hogeschool!

Misschien interessant om te weten dat onze buddy’s er niet alleen voorstaan. Ze worden namelijk ondersteund door onze STUVO+ studentenbegeleiders en natuurlijk ook door de Studentenraad van Odisee.

Odibuddy header

Zelf Odibuddy worden?

Wil jij er in deze moeilijke tijden ook graag zijn voor je medestudenten? Gewoon een luisterend oor bieden? Of helpen met eenvoudige studiegerelateerde en praktische vragen? Toon ons dan hoe groot jouw hart is en word Odibuddy! Op die manier kan jij écht iets betekenen voor je medestudenten. Daarnaast heb jij er een leuke vriend of vriendin bij! Ideale combinatie toch?

Kom je graag te weten wat de ‘taak’ van een buddy nu precies inhoudt? Scrol dan een beetje terug naar boven en je vindt de taken bij "Waarvoor kan je terecht bij een Odibuddy?" of herbekijk hier onze infosessie.

Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar odibuddy@odisee.be! 

Wil je jezelf opgeven als Odibuddy? Vul dan hieronder het formulier in! 

Studente kijkt op GSM
Collage Odibuddy
De bedoeling is vooral dat studenten op een laagdrempelige manier een medestudent kunnen aanspreken voor tal van vragen. Dat kan gaan over praktische vragen, maar ook om samen online te studeren, of gewoon voor een babbel. De nood aan sociaal contact is hoog en daar kunnen de Odibuddy’s een mooie rol in spelen
Robbe Van Leemput
Projectleider & Odibuddy
robbe.vanleemput@student.odisee.be
Selfie Robbe Van Leemput in tuin buiten