Chat met een student en/of een medewerker!

Ken je de hele brochure en/of webpagina al vanbuiten maar wil je gewoon eens horen hoe het er echt aan toegaat in je toekomstige opleiding? Wat je je precies moet voorstellen bij de vakken - of hoe de begeleiding bij Odisee is? En is er wel tijd voor een studentenleven en zo ja, hoe ziet dat er dan uit?

Stel al je vragen aan één van onze studenten en/of medewerkers hieronder! De huidige studenten gaan al je vragen omtrent het curriculum en/of studentenleven kunnen beantwoorden. De alumni kunnen al een blik werpen op je toekomst: verder studeren en/of de arbeidsmarkt.

De tool die we gebruiken om te chatten - Unibuddy - is heel gebruiksvriendelijk, dus download ook zeker de mobiele app vanuit de Google Play Store of de Apple App Store op je smartphone.

Vind je hieronder niet meteen iemand van jouw droomopleiding, chat dan zeker met Leen of Inge, onze studieadviseurs, en zij proberen jou alsnog in contact te brengen met iemand van je toekomstige opleiding.

Veel chatplezier!

Odibuddy - studenten high five

Hoe maken onze studenten hun studiekeuze?

Meer dan een opleiding

Co staat voor samen, we pakken je studie samen aan!

Naast opleidingen biedt Odisee een hele waaier aan extra voorzieningen. Zoek je een kot? Doe je aan topsport? Leef je met een functiebeperking? Heb je het financieel wat moeilijker? ... Ontdek waar wij je mee kunnen helpen!