Kom maar af!

Odisee is de enige echte co-hogeschool van Vlaanderen. En die co, die staat voor “samen”. Wij houden van co-creatie en pakken jouw studie samen aan. Bij ons zijn je docenten geen gewone leraars, maar coaches. Bij ons zijn je stageplaatsen niet zomaar bedrijven of instellingen, maar connecties. Je campus is niet zomaar een campus maar een plek waar comfort, ontmoeting, duurzaamheid en innovatie hand in hand gaan. Die co-aanpak maakt Odisee uniek. We pakken jouw studie samen aan van bij het begin. Nu dus. 

Welkom bij Odisee
Studiekeuzekalender

De belangrijkste datums op een rijtje!

Zie je onze co-aanpak wel zitten, maar weet je nog niet welke opleiding het best bij jou past? Kom dan zeker naar een van onze infomomenten. Onze docenten, studenten en studiekeuze-experts staan je maar al te graag te woord. 

Met de 'co' van samen je studiekeuze maken

Dit kun je altijd doen!

Doe de studiekeuzetest!

Hulp nodig bij je studiekeuze? Vul dan op buikgevoel onze studiekeuzetest in. Aan de hand van 32 kenmerken zoeken we een match tussen jou en onze opleidingen. Het resultaat? Een overzicht van drie opleidingen die helemaal aansluiten bij jouw profiel. Heb jij trouwens al gehoord van Gezinswetenschappen, Facility Management of  Energietechnologie? Misschien ontdek je dus wel een unieke opleiding waaraan je zelf nog niet had gedacht. Leuk extraatje: de test is snel en efficiënt. Het duurt maar 5 minuten! Waar wacht je nog op?

Vraag een brochure aan

Wil je meer weten over een van onze opleidingen? Vraag dan de brochure aan. We sturen ze graag naar je op.

Win studieadvies in

Ook voor een goed gesprek over je studiekeuze kun je bij ons terecht. Onze studieadviseurs Inge en Leen hebben jarenlang ervaring in studiekeuzebegeleiding. Samen zoeken ze uit wat jouw talenten en interesses zijn en welke opleidingen daarbij aansluiten.

Spreek met een student uit de richting van je dromen

Heel wat huidige Odisee-studenten staan voor je klaar om jou te helpen bij je studiekeuze. Heb je vragen, vuur ze makkelijk op hen af via onze chattool Unibuddy. Klik op onderstaande link en je vindt de namen en profielen van de studenten met wie je contact kunt opnemen.

Luister naar onze podcast

StudiOstudent is een podcast voor iedereen in het hoger onderwijs, of onderweg naar het hoger onderwijs. In verschillende seizoenen belichten we hoe je de beste studiekeuze maakt, hoe het hoger onderwijs in elkaar zit, welke begeleiding er is, wat de verschillende opleidingen zijn... 

studiekeuzetest

Laat je overtuigen door onze studenten

Met de 'co' van samen je studies aanpakken

Ontdek onze co-hogeschool!