Odisee als partner

U denkt eraan om samen te werken met Odisee? U wilt jong talent rekruteren? U zoekt studenten voor een stage, werkplekleren, een project? U wilt uw werknemers verder professionaliseren? Of misschien zit uw bedrijf, organisatie of school met een innovatievraag en bent u benieuwd of een onderzoek op maat iets voor u is? Dan bent u bij onze hogeschool aan het juiste adres. Want Odisee is de co-hogeschool, waarbij ‘co’ staat voor samen.

Werkwoordenwiel
 1. 1

  Maak uw vacatures en plaatsen voor stage en werkplekleren bij ons bekend

  Voor vacatures werkt Odisee samen met het online carrièreplatform, Karamel. Via wetenschappelijk onderbouwde assessments brengen (oud-)studenten zichzelf in kaart. Nadien matcht het platform hen automatisch en anoniem met functies in bedrijven/organisaties die volledig in lijn liggen met wie ze zijn, en wat ze als loopbaan voor ogen hebben. Een win-winsituatie voor beide partijen dus. Hier ontdekt u alles over het carrièreplatform, Karamel.

  Wilt u ook met uw vacatures GRATIS in het oog springen bij deze Young Professionals? Maak hier vandaag nog uw bedrijfsprofiel aan.

  Voor plaatsen voor stage en werkplekleren kan u voorlopig nog terecht op onze eigen Jobservice-website.

   

 2. 2
 3. 3

  Werk samen met onze onderzoekers

  Het onderzoek aan Odisee heeft als doel om concrete oplossingen te zoeken voor actuele problemen uit het werkveld, gerelateerd aan de opleidingen bij Odisee. Daarvoor werken de opleidingen bij Odisee nauw samen met diverse partners uit het werkveld en de wetenschappelijke wereld zowel voor, tijdens als na het onderzoek.

 4. 4

  Investeer in uw personeel

  Odisee is uw ideale partner met een uitgebreid opleidingsaanbod, gaande van kort- en langlopende opleidingen tot studiedagen en seminaries.

  Vindt u niet helemaal uw gading in het vaste aanbod aan levenslang leren en wenst u een opleiding op
  maat voor uw werknemers? Als co-hogeschool zorgt Odisee ervoor. Samen met u werken we een aanbod
  uit waarin uw werknemers precies die competenties verwerven die zij nodig hebben.

 5. 5

  Ontvang onze studenten voor stage, bachelorproef, werkplekleren of samenwerking op maat

  Odisee stoomt haar studenten maximaal klaar voor de arbeidsmarkt. Dit doen we door onze studenten van bij de start van hun opleiding in contact te brengen met authentieke leersituaties op de werkplek. Daarom is Odisee voortdurend op zoek naar bedrijven en organisaties die een probleemstelling, een project, een onderzoeksvraag, een plaats voor stage of werkplekleren… willen aanbieden aan onze studenten. 

 6. 6

Nog niet overtuigd?