Odisee Advanced education

Levenslang leren?

Onder de noemer Odisee Advanced education bieden we een waaier aan opleidingen aan. Hierbij richten we ons zowel to professionals en alumni als geïnteresseerden uit het werkveld. Ons gevarieerd aanbod bestaat uit kort- en langlopende opleidingen, studiedagen, postgraduaten en seminaries. Daarnaast werken we graag een voorstel op maat van jouw organisatie uit.

Voor de inhoudelijke uitwerking van onze opleidingen kunnen we rekenen op de expertise van o.a. Odisee-docenten en professionals uit het werkveld. Bijscholen als extra troef voor je carrière? Maak je keuze uit zes verschillende studiegebieden: biotechniek, gezondheidszorg, handelswetenschappen, industriële wetenschappen, onderwijs en sociaal-agogisch werk. 

6 campussen

De permanente vormingen vinden plaats op 6 verschillende campussen in Aalst, Brussel, Schaarbeek, Dilbeek, Gent en Sint-Niklaas.

Kmo-portefeuille

De permanente vormingen van Odisee komen in aanmerking voor subsidiëring via kmo-portefeuille. Na registratie als kmo, kun je tot maximaal 14 kalenderdagen na de start van de opleiding een projectaanvraag indienen. Vermeld op de projectaanvraag steeds de naam van de cursist. Enkel de kost van de opleiding wordt tot 50% gesubsidieerd, e-learning, cursusmateriaal en cateringkosten worden niet gesubsidieerd.

Meer info vind je op de website van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Opleidingscheques

Odisee is erkend door de Vlaamse Gemeenschap als opleidingsverstrekker en aanvaardt opleidingscheques voor werknemers. Je kunt deze aanvragen wanneer je laag- of middengeschoold bent en op eigen initiatief een opleiding volgt van tenminste 32 contacturen. Bovendien moet de opleiding erkend zijn in kader van betaald educatief verlof. Als hooggeschoolde kun je enkel nog opleidingscheques aanvragen na het volgen van loopbaanbegeleiding. 

Meer info vind je op de website van vdab.

3
partners