Persoonlijk vermogensbeheer

Dit programma richt zich tot al wie geïnteresseerd is in het evalueren en het waarderen van roerende beleggingen en daarover een grondige kennis wil opbouwen of verder uitbreiden. 
Dus zowel voor gemotiveerde privé beleggers die nood hebben aan praktische kennis om een evenwichtige portefeuille samen te stellen, afgestemd op hun behoeften, als uiteraard ook voor professionals die betrokken zijn bij vermogensbeheer en beleggingsadvies.
In deze opleiding krijgt u de fundamenten, de analysetechnieken, financiële instrumenten en basisconcepten van portefeuillebeheer aangereikt. Telkens is het de bedoeling concrete kennis en inzichten ter beschikking te stellen die meteen bruikbaar zullen zijn voor de dagelijkse praktijk. 
Het programma Persoonlijk Vermogensbeheer maakt deel uit van het postgraduaat Finance en is erkend door ITAA en de FSMA in het kader van de permanente vorming.

Deze opleiding wordt georganiseerd door EMS (EHSAL Management School), een samenwerking tussen de Odisee Hogeschool en KU Leuven.

EMS-Corporate finance