Vermogensbeheer en beleggingsadvies

Lage rentestanden leiden tot een zoektocht naar meer rendabele manieren om te beleggen. Parallel met die vernieuwde interesse van de belegger is de behoefte ontstaan aan professionelen die niet alleen de gewone burger, maar ook de institutionelen kunnen adviseren bij een juiste keuze van de beleggingen.
Door de moeilijke marktomstandigheden en het toenemend aanbod van nieuwe producten is het opvolgen van de financiële ontwikkelingen echter een hachelijke en ook zeer tijdrovende bezigheid geworden waarin men moeilijk alles kan kennen en weten. En toch is het ongeveer dat wat het cliënteel verlangt. Met het programma Vermogensbeheer en beleggingsadvies willen we tegemoetkomen aan deze behoefte.
Het programma Vermogensbeheer en beleggingsadvies maakt deel uit van een ruimere postgraduaatcyclus en is erkend door het ITAA en de FSMA in het kader van de permanente vorming.

Deze opleiding wordt georganiseerd door EMS (EHSAL Management School), een samenwerking tussen de Odisee Hogeschool en KU Leuven.

EMS-Corporate finance