Psychologische begeleiding

Heb je last van faalangst of uitstelgedrag? Wil je je studiemethode en/of studieplanning verbeteren? Of wil je gewoon komen praten over een persoonlijk probleem? Je kunt steeds terecht bij de studentenpsycholoog op je campus voor advies en ondersteuning. Helemaal gratis. Studenten met een functiebeperking kunnen contact opnemen met de zorgcoördinator.

Begeleiding koffietas sfeerbeeld LLL
Gesprek met student

Persoonlijke begeleiding

Soms voelen we ons minder goed in ons vel. Iedereen ervaart dat wel eens. Soms kan dit ons dagelijks leven gaan beïnvloeden en ons ervan weerhouden de dingen te doen die we graag zouden willen doen. Herkenbaar? Vraag persoonlijke begeleiding!

2 studenten met laptop in breakruimte

(Online) workshops van STUVO

Via online sessies geven de studentenpsychologen je meer uitleg over studiemethode en -planning, manieren om je uitstelgedrag of faalangst aan te pakken en over hoe je je het best voorbereidt op de examens.

afbeelding promotie MoodSpace

Moodspace

MoodSpace is een online platform voor studenten. Vol betrouwbare info, tips en zelfhulp om emotionele problemen het hoofd te bieden en (veer)krachtig te studeren.

/

Kom heelhuids de examens door met de STUVO-blokplanner

Maak hieronder via de Bookings tool een on campus of online afspraak met één van de studentenpsychologen van campus Aalst. Indien de mogelijkheden via Bookings niet passen voor jou (bv. omwille van stage of werk overdag...), gelieve dan te mailen voor een ander moment.

KU Leuven studenten: gelieve Marc, Leen of Maarten te contacteren.

Odisee studenten: gelieve de studentenbegeleiders te contacteren via het algemeen mailadres (zie link onderaan).

Gelieve de studentenpsychologen te contacteren via het algemeen mailadres (zie link onderaan).