Vind je opleiding in zes stappen

SOS Studiekeuze

Bij Odisee willen we je zo goed mogelijk helpen om je studiekeuze te maken. Daarom legden we een 6-stappenplan vast dat je kunt doorlopen in het laatste jaar van je middelbaar. Veel succes met je keuze!

6
stappen
1
Ik vraag een brochure aan.

Wil je meer weten over een van onze opleidingen? Vraag dan de brochure aan. We sturen ze graag naar je op.

> Brochure aanvragen

2
Ik win studieadvies in.

Ook voor een goed gesprek over je studiekeuze kun je bij ons terecht. Samen zoeken we uit wat jouw talenten en interesses zijn en welke opleidingen daarbij aansluiten.

> Mail voor studieadvies

3
Ik bezoek een SID-in.

In januari en februari worden er Studie-informatiedagen (in het kort: SID-ins) georganiseerd in de vijf Vlaamse provincies. Je kunt er kennismaken met alle studiemogelijkheden na het secundair onderwijs. Je vindt er ook een stand van Odisee.

> Bezoek een SID-in

 

4
Ik kom naar een infodag

Van maart tot september zijn er infodagen. Een infodag is de ideale gelegenheid om informatie te krijgen uit eerste hand: je kunt studenten en docenten aan de tand voelen en je kunt het studiemateriaal en de labo’s bekijken.

> Kom naar een infodag

 

5
Ik volg een les mee tijdens een openlesdag

De laatste twee woensdagen in maart kun je echte lessen en labo’s bijwonen. Je zit tussen echte studenten en krijgt een voorsmaakje van wat je volgend jaar te wachten staat. Snel aanmelden is de boodschap, want de zitjes zijn beperkt.

> Volg een les mee

 

6
Ik schrijf me in!

Ligt je studiekeuze vast? Dan is het tijd om in te schrijven. Dat kan vanaf onze eerste infodag op 7 maart. 

> Inschrijven

Lees onze studiegids!

Download