Lokalen – ruimtes

Aan Odisee beschikken we over verschillende soorten lokalen en ruimtes die je kan gebruiken tijdens jouw studies. Ruimtes waar je in stilte kan studeren, waar je aan groepswerk kan doen of online les kan volgen.

Op deze pagina kom je te weten hoe je de locatie van een lokaal waarin je les of examen hebt kan achterhalen via jouw persoonlijk uurrooster. Je komt ook te weten waar je terecht kan voor meer informatie over studeerruimtes op de campus en in de campusomgeving.

3 studenten aan een computer in een leslokaal

Via Mijn Loket kan je jouw persoonlijk uurrooster raadplegen. Dit rooster toont de lessen van de vakken en de klasgroep die in jouw individueel studieprogramma werden opgenomen.

In het uurrooster staan lessen in een blauwe kleur, examens staan in een groene kleur. Als je op de les of het examen klikt opent er een pop-up. Je kan er op de code van het vak klikken, dan opent de ECTS-fiche van het vak. Als je op het lokaal klikt dan opent er een lokaalfiche waarin je het adres kan terugvinden van het gebouw waarin het lokaal zich bevindt. Je zal er ook zien wanneer er een les of examen online of op een externe locatie doorgaat.

Als de les online of extern doorgaat zal de docent jou hierover meer informatie geven.

In jouw individueel examenrooster (IER) kan je op een examen klikken en zo alle informatie over het examen terugvinden. Je kan er op de code van het vak klikken, dan opent de ECTS-fiche van het vak. Als je op het lokaal klikt dan opent er een lokaalfiche waarin je het adres kan terugvinden van het gebouw waarin het lokaal zich bevindt.  

Kom meer te weten over jouw IER via Examens | Odisee

Opgelet: Vakken met permanente evaluatie worden niet vermeld in het IER of op de examenkaart. Een overzicht van al jouw vakken kan je terugvinden in jouw studievoortgangsdossier of in jouw individueel studieprogramma. In de ECTS-fiche kan je informatie over de evaluatieactiviteiten van het vak nalezen voor de eerste en tweede examenkans.

Op de pagina Studeerruimtes | Odisee kom je per campus te weten hoe je als student de ruimtes op de campus en in de campusomgeving kan gebruiken tijdens jouw studies. Je vindt er info over de ruimtes waar je in stilte kan studeren, waar je aan groepswerk kan doen of online les kan volgen en je komt er de openingsuren van de bibliotheek te weten.