Wat na je opleiding Medische beeldvorming?

Opleiding van je dromen gevonden?

Inschrijven

Ik schrijf me in!

Werken als medisch beeldvormer

Medische beeldvormers hebben een gevarieerd en dynamisch beroep met veel verantwoordelijkheden. Je werk blijft mensenwerk, maar wel technisch ondersteund mensenwerk. Je bent de rechterhand van de arts-radioloog en de arts-nuclearist. Een flink deel van de onderzoeken onder hun leiding voer je zelfstandig uit en je assisteert hen bij complexere onderzoeken en interventietechnieken.

Wist je dat 91,9% van de afgestudeerden na 1 jaar al aan het werk is?

Verder studeren

Afgestudeerd?

Succes gegarandeerd!

De vraag naar technologen is heel groot. Werkzekerheid gegarandeerd dus. De meeste studenten Medische beeldvorming hebben al een job vóór ze afstuderen.

Kom meer te weten op de infodag
Waar kun je aan de slag?
1
Ziekenhuizen

Met je bachelordiploma Medische beeldvorming kun je aan de slag in ziekenhuizen, op de diensten radiologie, nucleaire geneeskunde, radiotherapie en hartcatheterisatie

2
Onderwijs of bedrijfswereld

Als je klinische ervaring hebt, kun je ook terecht in het onderwijs of in de bedrijfswereld, bijvoorbeeld als medisch vertegenwoordiger. Ook bedrijven die materiaal voor medische beeldvorming maken en verkopen, kijken voortdurend uit naar medische beeldvormers met professionele ervaring.

3
Onderzoeks- verantwoordelijke

Met voldoende ambitie en inzet kun je het zelfs tot hoofdtechnoloog of onderzoeksverantwoordelijke schoppen.

Infodag

Meer te weten komen?

Ik kom

Technologie én mensen

Als medisch beeldvormer zorg je ook voor de begeleiding, de veiligheid en de voorlichting van je zorgvragers. Want zij staan steeds centraal. Jij geeft deskundig antwoord op hun vele vragen.