Campus Sint-Niklaas

Welkom van 10u tot 14u

Zaterdag 6 maart digitale infodag

Info en aanmelden

Campus Sint-Niklaas

Als je Campus Sint-Niklaas binnenkomt, zal je zeker de moderne infrastructuur en de warme, familiale sfeer opvallen. Bij ons ben je helemaal geen nummer. Je krijgt een persoonlijke begeleiding en een curriculum op maat. Ben je op zoek naar een uitdagende studie, maar wil je die toch combineren met je hobby’s en sociaal leven thuis? Dan is studeren in Sint-Niklaas helemaal voor jou!

Ook als volwassene kan je alle opleidingen in afstandsonderwijs studeren aan onze campus. Zo kan je je studie combineren met je job en/of gezin.

Pittige studie én plaatselijke hobby’s? CO 

Boeiende opleiding én bruisend studentenleven? CO

Global experience én ‘gezellig dichtbij-stages’? CO

Persoonlijke begeleiding én projecten op maat? He-le-maal CO

De campus

Ons studentenrestaurant is een gezellige ontmoetingsplaats met een eigen kok. Hier kan je zeker genieten van een heerlijke lunch. Daarna kan je even ontspannen aan de pooltafel of aan het kickerspel.

Hoger onderwijs is méér dan studeren alleen. Wij organiseren ook tal van studentikoze activiteiten, zoals lasershooten op de campus, building run en een fotografiewedstrijd. We gaan samen zelfs indoor skiën. Wil je nog meer van het studentenleven genieten? Dan kan je terecht bij onze studentenclub Agropitalica.

contact

Campus Sint-Niklaas
Hospitaalstraat 23
9100 Sint-Niklaas
T 03-776 43 48
E info.sint-niklaas@odisee.be

Bereikbaarheid

Campus Sint-Niklaas is heel gemakkelijk te bereiken, op welke manier je ook komt: met het openbaar vervoer of met de auto.

Hoe er geraken?

  • Met het openbaar vervoer
  • Met bus van aan het station
  • Te voet van aan het station
  • Met de auto

Je exacte reisweg kun je opzoeken via de websites van de NMBS en De Lijn.

Met bus van aan het station

  • Lijn 4 (Glycinenplein - Nieuwkerken - Ster) - Halte A.Z. Maria Middelares (nog 43 m te voet)
  • Lijn 4 (Glycinenplein - Nieuwkerken - Ster) - Halte Hospitaalstraat (nog 48 m te voet)
  • Lijn 2 (Valk - Koopcentrum) - Halte De Witte Molen (nog 144 m te voet)

Je kan ook kiezen voor de halte aan het park (nog 278 meter te voet). Hier passeren volgende lijnen: 21, 22, 31, 41, 42, 43, 44, 81, 82, 91, 92, 93, 95, 97, 98

Te voet van aan het station

Loop de esplanade af tot aan de winkelstraat (Stationstraat). Neem deze straat en loop ze volledig ten einde.

Je komt nu aan de Grote Markt. Je steekt de straat over en volgt de grote markt langs de linker kant. Je komt voorbij de Dienst voor Toerisme.

Net voorbij het café de Cipierskelder sla je linksaf, het Sint-Nikolaasplein op.

Je loopt rechtdoor en via de Walburgstraat kom je in de Hospitaalstraat.

Onze campus ligt op je rechter kant, net na het ziekenhuis AZ Nikolaas.

 

Met de auto

Vanuit de richting Gent of Antwerpen

Volg de E17 en neem de afrit Sint-Niklaas centrum. Rij rechtdoor, richting Sint-Niklaas centrum, rij onder de tunnel en sla aan de eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf (Moerlandstraat). Op het einde van de straat zie je onze campus op de linker kant.

Vanuit de richting Brussel

Volg de N16 Breendonk-Temse-Sint-Niklaas. In Sint-Niklaas, blijf volgen, richting Sint-Niklaas centrum. Rij onder de tunnel en sla aan de eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf (Moerlandstraat). Op het einde van de straat zie je onze campus op de linker kant.

Parkeergelegenheid

Bezoekers met een afspraak kunnen na reservatie parkeren voor het gebouw. Studenten en cursisten kunnen via het parkeerplan zien waar er in de buurt parkeergelegenheid  is. Tegen betaling mag ook de ondergrondse parking van het AZ Nikolaas worden gebruikt.