Data in de gezondheidszorg

Gegevens invoeren in een elektronisch patiëntendossier, aantal coronapatiënten doorgeven aan de overheid, een tevredenheidsmeting bij patiënten… Wie verwerkt deze gegevens? Wat geven ze als resultaat? Hoe kunnen ze een impact hebben op onze zorg? In vier lezingen kan je een beter inzicht verwerven in Data in de gezondheidszorg.

Met input van experten die duiden wat de rechtstreekse impact is op kwaliteit en besluitvorming in zorg. Zowel voor zorg thuis als in het ziekenhuis. Kies uit de vier sessies of volg de complete reeks.

Data in de gezondheidszorg
DAT IS LEVENSLANG LEREN

Deze opleiding maakt deel uit van Continue

Continue is hét aanbod voor iedereen die wil bijblijven, zich persoonlijk ontwikkelen of omscholen. Je kunt kiezen uit langere opleidingen zoals bachelors, graduaten, banaba’s of postgraduaten, volledig op maat van 25-plussers. Of korte opleidingen zoals navormingen, microcredentials en studiedagen.

Continue.be is hét platform voor levenslang leren van de Associatie KU Leuven, goed voor meer dan 1000 professionele en academische opleidingen.

Continue, dat is levenslang leren
 1. 1

  Data in de zorg - 15/03/2023

  Spreker: Robrecht De Schreye, Sciensano

  18 uur - HOGENT campus Aalst

 2. 2
 3. 3

  Data in de zorg: input vanuit de verpleegafdeling, tracerts en ervaringen van patiënten op de kwaliteit van zorg - 11/05/2023

  Sprekers: Heidy Dufoort, Wim Bruneel en Joost De Rore van AZ Delta

  18 uur - Odisee campus Aalst

 4. 4

  Data in het ziekenhuis in de cockpit, met input van de administratie, medische registratie en artsen voor het beleid - 11/05/2023

  Keynote: Frank Staelens, OLV ziekenhuis Aalst 

  20 uur - Odisee campus Aalst

In samenwerking met

DAT IS LEVENSLANG LEREN

Meer opleidingen op Continue.be

Continue is het online platform voor levenslang leren van de Associatie KU Leuven, goed voor meer dan 1000 professionele en academische opleidingen. Continue is dé website voor iedereen die wil bijblijven, zich persoonlijk wil ontwikkelen of omscholen. 

 • Je kunt kiezen uit korte opleidingen zoals webinars en workshops, en langere trajecten als postgraduaten.
 • Studenten kunnen met een handige zoekfunctie een opleiding op maat vinden.
 • Je volgt de lessen online, op locatie, of gemengd.
 • Continue bundelt alle opleidingen levenslang leren van KU Leuven, LUCA School of Arts, hogescholen Odisee, Thomas More, UCLL en VIVES.
 • Bekijk het grootste aanbod vervolgopleidingen van Vlaanderen en Brussel op Continue.be!
Continue, dat is levenslang leren