Hoe bereik je Technologiecampus Gent?

Met het openbaar vervoer

Technologiecampus Gent is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Met de trein stap je af in Gent Sint-Pieters of Gent-Dampoort.

Vanuit het Sint-Pietersstation neem je tram 1 (halte Rabot) of tram 4 (halte Rabot of Brugsepoort).

Met de bus is de campus ook goed bereikbaar. Je kunt afstappen aan halte Rabot of halte Brugsespoort/Begijnhoflaan (van daaruit enkele minuten naar achterzijde campus in Guldenvliesstraat/Bargiekaai). Wegens werken in centrum Gent (Kobra-project) volgen sommige buslijnen een omleiding. Meer info op de website van De Lijn.

Met de fiets

Onze campus is goed te bereiken met de fiets. In 2018 werd Gent niet voor niets tot fietsstad verkozen.

Geen eigen fiets? Huren is mogelijk  via De Fietsambassade.

Met de auto

E40 Brugge-Oostende: afrit 13 Drongen. Volg de Drongensesteenweg tot aan de kleine ring. Sla rechts af op de Rooigemlaan en links af op de Nieuwe Wandeling. Ga rechtdoor tot aan de lichten bij het Griendeplein. Ga daar naar links. Rijd via de Gebroeders De Smetstraat 1 de campus binnen.

E40 Brussel-Aalst: afrit 14 Sint-Denijs-Westrem. Volg de ring (R4) richting Eeklo. Neem afrit Gent-Blaarmeersen en volg richting Gent. Aan de kleine ring sla je rechts af op de Rooigemlaan en links af op de Nieuwe Wandeling. Ga rechtdoor tot aan de lichten bij het Griendeplein. Sla daar links af. Rijd via de Gebroeders De Smetstraat 1 de campus binnen.

E40/E17 afrit Gent-centrum / andere richtingen. Volg de kleine ring richting Eeklo. Rijd door tot de Nieuwe Wandeling en sla daar rechts af. Ga rechtdoor tot aan de lichten bij het Griendeplein. Sla daar links af. Rijd via de Gebroeders De Smetstraat 1 de campus op.

Eeklo (N9). Volg de N9 richting Gent en rijd voorbij Palinghuizen. Bij de volgende brug aan de Nieuwe Vaart ga je het water over en rijd je rechtdoor de Gebroeders De Smetstraat in. Je rijdt via de Gebroeders De Smetstraat 1 (op het einde rechts) de campus op.

Parkeren

Je kunt gratis parkeren op de campus.

Tram Gent
Studentenmobiliteit

Kom hier alles te weten over studentenmobiliteit