Instapcursus opleiding Energietechnologie

Ben je gefascineerd door slimme gebouwen, automatisering en energie? Klaar om je steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst? Boeit het je om industriële processen veilig en efficiënt aan te sturen? Wil je weten hoe je zonnepanelen, windturbines en warmtepompen optimaal combineert in een gebouw? Dan kies je ongetwijfeld voor de praktijkgerichte opleiding Energietechnologie.

Wil jij hiervoor je voorkennis opfrissen of extra gewapend aan je deze studies beginnen? Volg (vrijblijvend) een instapcursus voor de start van het academiejaar.

Energietechnologie

Schrijf je nu vrijblijvend in

Cursussen
Ik wens me in te schrijven voor volgende cursus(sen):
Opleiding
Ik ben ingeschreven voor deze opleiding op Odisee
Niveau opleiding secundair

Privacyverklaring: de hierboven gevraagde persoonsgegevens worden verzameld om je te kunnen inschrijven en de communicatie rond en organisatie vlot te laten verlopen. Je gegevens worden via een versleuteld medium bewaard. Een jaar na afloop worden alle gegevens gewist. Je hebt steeds het recht te verzoeken om inzage te krijgen in de gegevens die we van jou bijhouden, om je gegevens te laten aanpassen en om je gegevens te laten wissen. Neem hiervoor contact op met martina.arys@odisee.be

Voor specifieke vragen i.v.m. de bescherming van je persoonsgegevens kan je contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Odisee via privacy@odisee.be'.