Instapcursus opleiding Voedings- en dieetkunde

Ben je geïnteresseerd in de relatie tussen voeding, gezondheid en ziekte? Of wil je meer weten over de kwaliteit en veiligheid van voedingsmiddelen, hoe je dit kan garanderen om de risico's voor de consument zoveel mogelijk te beperken?  Of wil je meewerken en coachen naar een gezonde levensstijl? Dan is de opleiding Voedings- en dieetkunde beslist iets voor jou.

Wil je graag gewapend aan deze studies beginnen, maar heb je angst om te starten aan de opleiding omwille van een tekort aan voorkennis voor het vak chemie?  Volg dan (vrijblijvend) een instapcursus voor de start van het academiejaar die je in drie halve dagen de basisbeginselen van de chemie leert kennen.  Op die manier start je niet van nul en is van angst geen sprake meer!

Doelgroep voor de instapcursus chemie: studenten die nooit chemie gehad hebben of waarbij de kennis lang geleden werd opgedaan.   

voedings- en dieetkunde

Schrijf je nu vrijblijvend in

Cursussen
Ik wens me in te schrijven voor volgende cursus(sen):
Opleiding
Ik ben ingeschreven voor deze opleiding op Odisee
Niveau opleiding secundair

Privacyverklaring: de hierboven gevraagde persoonsgegevens worden verzameld om je te kunnen inschrijven en de communicatie rond en organisatie vlot te laten verlopen. Je gegevens worden via een versleuteld medium bewaard. Een jaar na afloop worden alle gegevens gewist. Je hebt steeds het recht te verzoeken om inzage te krijgen in de gegevens die we van jou bijhouden, om je gegevens te laten aanpassen en om je gegevens te laten wissen. Neem hiervoor contact op met kim.coolens@odisee.be

Voor specifieke vragen i.v.m. de bescherming van je persoonsgegevens kan je contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Odisee via privacy@odisee.be'.