LED: Duurzaam Bouwen

Looptijd
/
Financiering
EFRO
Dienstverleningsproject

LED: Duurzaam Bouwen

Via het advies van het LED Duurzaam Bouwen krijgen kmo’s in de bouw- en vastgoedsector op een laagdrempelige manier toegang tot praktische aanbevelingen gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke bevindingen.

Experten ontwikkelen samen met de kmo product- of procestests en bedrijfsopleidingen op maat. In samenwerking met het LED kunnen ondernemingen zo het werkproces efficiënter maken, het afgeleverde product verbeteren en nieuwe producten of processen ontwikkelen. Op deze manier betekent het LED voor de kmo’s zowel een economische als inhoudelijke meerwaarde. Het LED helpt m.a.w. ondernemingen om concurrentieel te blijven zonder veel tijd of middelen te moeten investeren. Door advies te verlenen verbeteren we niet alleen de positie van de bouwprofessional, maar dragen we ook ons steentje bij aan de realisatie van een duurzame en comfortabele leefomgeving. Zo kan er verder gebouwd worden aan duurzame gebouwen en aan duurzame leefomstandigheden.

  • Onderwerp: Duurzaam Bouwen
  • Activiteit: Laagdrempelig loket Expertise en Dienstverlening van de hogeschool
  • Type antwoorden en advies: on-the-shelf; kort onderzoek; doorverwijzing
  • Doelgroep: Zelfstandigen en kleine kmo's. Alle ondernemers met (ver)bouwplannen of -projecten. Architecten/ontwerpers, aannemers, studiebureaus, overige bouwpartners.
Bouw in afstandsonderwijs 2
LED: Duurzaam Bouwen

Onze partners

VLHORA (promotor)

logo LED duurzaam bouwen

Wil je weten over dit project?