Start Chemie

Opfriscursussen

De instapcursus chemie is specifiek bedoeld voor jou, als je "chemie" niet als apart vak gehad hebt in je laatste jaar secundair onderwijs; dus voor leerlingen die het vak "natuurwetenschappen" gehad hebben. 

De instapcursus wiskunde is specifiek bedoeld voor jou, als je in het laatste jaar secundair onderwijs 3 uur of minder "wiskunde" had, of als je wat minder goed scoorde voor "wiskunde"

  • Chemie:  op donderdag 5 september 2024 en vrijdag 6 september 2024 van 8.45 uur tot 12.30 u
  • Wiskunde op maandag 9 september, woensdag 11 september, donderdag 12 september en vrijdag 13 september 2024 (4 sessies) telkens van 8.45 tot 12.30 u

Info over de instapcursussen

Denkende student

Onthaaldag(en)

Bij Odisee staat de student centraal! We willen je dan ook persoonlijk verwelkomen op onze onthaaldag, waar je in een ontspannen sfeer kennismaakt met docenten en medestudenten.

In de eerste weken geven we je heel wat praktische informatie mee om het academiejaar met een gerust gevoel te kunnen starten. Zo leer je onder andere Toledo, ons online leerplatform kennen en krijg je info over de verschillende studentenvoorzieningen, de cursussen en de studentenraad.

De onthaalsessie voor nieuwe studenten gaat door op woensdag 18 september 2024 om 9.30 uur.

Studenten zittend in het gras

Indeling labogroepen

Indien je met medestudenten in dezelfde labogroep wenst ingedeeld te worden, dan kun je dit aanvragen via een mail naar onderstaand mailadres.

Je mag maximum drie namen vermelden van medestudenten waarmee je wenst samen te zitten.

Afstudeerrichting biochemie header

Labomateriaal bestellen

Voor de labosessies heb je volgend materiaal nodig: labojas, spatel, labolepel, veiligheidsbril en veiligheidspeer.

Dit kun je bestellen via de webshop

met labobril en labojas veilig ih labo