Start Educatieve bachelor in het lager onderwijs - campus Aalst (via afstandsonderwijs)

Instapcursus wiskunde

Deze instapcursus biedt je de mogelijkheid je kennis en vaardigheden wiskunde uit de lagere school op te frissen en verder in te oefenen.

De lessenreeks vindt plaats op de hogeschool tijdens de introductieweek op volgende dagen: 18, 19 en 20 september, telkens van 8u45 tot 16u15.

Alle deelnemers krijgen een syllabus.

Inschrijven vooraf is noodzakelijk. Dit kan door een mail te sturen naar tine.janssens@odisee.be met als onderwerp 'Inschrijving instapcursus wiskunde'.

Denkende student

Onthaaldag

Bij Odisee staat de student centraal.  We willen je dan ook persoonlijk verwelkomen op onze onthaaldag, waar je in een ontspannen sfeer kennismaakt met docenten en medestudenten.

Tevens willen we van deze gelegenheid gebruik maken om je de meest essentiële informatie mee te geven zodat je het academiejaar met een gerust gevoel kan starten. Zo maken we je bijvoorbeeld meteen wegwijs in de digitale instrumenten die gebruikt worden binnen de instelling, de uurregeling, het opleidingsprogramma en kan je kennismaken met de campus.

We verwachten je op de onthaaldag op dinsdag 19 september 2023 van 18u30 tot 20u.  Voor bijkomende informatie kan je steeds terecht bij katrien.vangerwen@odisee.be

Studenten zittend in het gras