Start Elektronica-ICT

Opfriscursussen

Instapcursus wiskunde

De instapcursus wiskunde wordt ingericht voor studenten die minder dan 4u wiskunde hadden in het laatste jaar secundair onderwijs en wordt gratis aangeboden.

Deze cursus heeft tot doel de studenten bewust te maken van hun wiskundecompetenties en helpen die competenties bij te schaven. 

Sessie 1 gaat door op 09/09/24, 10/09/24 en 11/09/24 van 9u tot 15u.

Sessie 2 gaat door op 16/09/24, 17/09/24 en 18/09/24 van 9u tot 15u.

Je kan voor één van deze sessies inschrijven via deze website https://www.odisee.be/instapcursus-opleiding-elektronica-ict.

Denkende student

Onthaaldag voor nieuwe studenten

Bij Odisee staat de student centraal! We willen je persoonlijk verwelkomen op onze onthaaldag, waar je kennis maakt met je docenten en medestudenten. We geven daarnaast heel wat praktische informatie mee om het academiejaar met een goed gevoel te kunnen starten. Zo leer je de organisatie van de opleiding en ons online leerplatform Toledo kennen. Je krijgt die dag ook info over de verschillende studentenvoorzieningen en de studentenraad. We ronden het voormiddagprogramma af met een rondleiding op de campus. In de namiddag zal je je medestudenten beter leren kennen.

Hoe ziet mijn dag eruit?

We verwachten je op donderdag 19 september 2024 vanaf 8 uur in Cafetaria Zone 3 voor een ontbijt. 

Om 9 uur start een uitlegsessie over de organisatie van de opleiding en studeren in het hoger onderwijs (volg de bewegwijzering). Aansluitend volgt er een rondleiding op de campus.

Voor het middagmaal ben je vrij, de studentenclubs zorgen o.a. voor extra eetgelegenheid.

In de namiddag maak je kennis met je labogroep. Het voorziene einde van de dag is rond 17u, maar blijven plakken mag! Want samen met de studentenclubs voorzien we nog een afsluitmoment.

Moet ik zelf iets meenemen?

Je laptop laat je best nog thuis, maar een goed opgeladen smartphone zal zeker in de namiddag van pas komen!

Studenten zittend in het gras

Onthaalmoment voor niet-nieuwe studenten

Op vrijdag 20 september van 8h30 tot rond 12h00 is er een onthaalmoment voorzien voor de niet-nieuwe studenten van onze opleiding. 

We starten met een ontbijt in Cafetaria Zone 1 tussen 8h30 en 9h30. Daarna verhuizen we naar het Klein Auditorium waar je uitleg zal krijgen over de opleiding, het opstellen van jullie ISPs, het inzetten van toleranties, en aantal "speciale" vakken zoals POP, Project, Bachelorproef en stage.

onthaaldag 2013